СП: "Освојили смо Лајпциг, сад освајамо даље!"

Рукометашица Србије Драгана Цвијић рекла је да је меч против Јужне Кореје био тежак и да јој је драго што екипа није испустила победу као у претходне два.

Остали спортови 09.12.2017 | 14:45
СП: "Освојили смо Лајпциг, сад освајамо даље!"
Женска рукометна репрезентација Србије победила је у Лајпцигу селекцију Јужне Кореје са 33:28 (15:14) у последњем колу Групе Д Светског првенства.

"Освојили смо Лајпциг, сад идемо даље да освајамо", рекла је прво Драгана Цвијић.

Србија је овом победом освојила прво место у групи са учинком од три победе и два ремија. 

"Веома тежак меч. Целу утакмицу смо тражиле себе. Кренуле смо лоше, оне су успеле да нам продају неке акције за које смо се припремали... Драго ми је што смо успеле да их победимо и што нисмо дозволили да се деси као у претходне две утакмице кад смо поклониле бод Немачкој и Холандији", рекла је Цвијић. 

Противник Србије у осмини финала биће репрезентација Црне Горе, која је била четврта у Групи Ц. 

"Једном приликом сам рекла да не бих желела Црну Гору, јер и њима и нама желим да одемо што даље, али нема шта... Ту смо да играмо, да победимо. Даћемо све од себе, борићемо се, овај тим је заслужио много. Верујем у екипу и мислим да можемо да одиграмо квалитетан меч против Црне Горе", рекла је Драгана Цвијић. 

Сања Дамњановић је навела да није било лако победити Јужну Кореју и додала да је освојено прво место у групи подстрек за даље. 

"Идемо на Црну Гору, биће добар меч, пуно борбе, пуно агресивне игре, видећемо... Ми не стајемо, не размишљамо ко је испред, идемо само даље", рекла је Дамњановић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар