За љекара - педофила, шест деценија иза решетака!

Лери Насар добио максималну казну за 37. 000 докумената дечије порнографије, следи наставак суђења за сексуално узнемиравање америчких гимнастичарки.

Остали спортови 09.12.2017 | 15:30
За љекара - педофила, шест деценија иза решетака!
Бивши главни лекар америчке гимнастичке репрезентације Лери Насар осуђен је на чак 60 година затвора због дечије порнографије! То је и максимална казна коју је тражио тужилац за нешто преко 37.000 (!) инкриминишућих фотографија и снимака које су нађени на његовим електоронским уређајима.

Иначе, овај некада веома цењени спортски лекар је раније оптужен од стране већег броја гимнастичарки, и то сениорских репрезентативки и освајачица медаља да их је сексуално узнемиравао док је био запослен у Гимнастичком савезу САД. Полиција је, трагајући за доказима о томе буквално налетела на дечију порнографију у његовом компјутеру. То је уједно за овог осведоченог педофила био крај иако му следи суђење за малтретирање гимнастичарки.

Сада ће имати времена да до краја живота добро размисли шта је урадио. А верујемо да ће му у том "размишљању". помоћи прегршт нових колега из затвора. А знамо колио они воле педофиле...

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар