Видео: Финале ''Копа Судамерикана'' - Маде ин Аргентина!

Горела Авељанеда, Индепендијенте има капитал! Аргентински тим славио у првом мечу финала Купа Судамерикана против Фламенга са 2:1.

Фудбал 07.12.2017 | 14:00
Видео: Финале ''Копа Судамерикана'' - Маде ин Аргентина!
Битку су добили Аргентинци, али  победник рата биће познат после реванш сусрета финала Купа Судамерикана између Индепендијента и Фламенга. Тим из Авељанеде добио је ноћашњи дуел са 2:1 и стекао леп капитал.

Била је то есенција јужноамеричког фудбала. Ватромет, грмљавина и пуне трибине лудих навијача. На крају и велика срећа за Индепендијенте. Фламенго је водио, али је домаћин ношен подршком крцатог стадиона успео да преокрене резултат.

Када се подвуче црта и једни и други могу да буду задовољни. Фламенго јесте повео већ у деветом минуту поготком Ревере (прекид). Међутим, од тог моменте Индепендијенте је био бољи тим.

Пуцало је са свих страна пред Цезаровим голом. Одолевао је некако Фламенго, имао и срећу за савезника, али у 29. минуту помоћи није било. Одлично је Бенитез оставио лопту Гиљотију који је погодио сам угао.

Мучио је Индепендијенте Фламенго повратим лоптама. Промашивао шансе, али је до заслужене победе стигао  у 53.минуту када је погодио Меза.

Реванш меч на програму је 14. децембра.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар