КроКап: Преварант ми је обећао новац у Београду...!

Мирко КроКап Филиповић, најбољи хрватски ММА борац, оптужио је власника К-1 Мајка Кима да га је преварио за зарађени новац.

Остали спортови 08.12.2017 | 21:30
КроКап: Преварант ми је обећао новац у Београду...!
Филиповић, који се почетком године повукао из октагона, назвао је Кима варалицом, оптуживши га да је прекршио обећање које му је прошле године дао у Београду.

"Драги љубитељи борилачких спортова, овог је лице Мајка Кима – власника једног од највећих брендова у борилачком свету. Поред власништва К-1 овај човек је и професионална варалица. Никада нам није исплатио новац за К-1 Гранд При у Загребу 2013. године, давајући нам безброј обећања, увек говорећи – 'Молим вас, стрпите се још мало'. Понаша се као да има пет година, измишљајући сваки пут ново објашњење зашто касни са плаћањем. У ово доба прошле године, ухватио сам га у Београду – када ми је дао реч да ће нас исплатити до првог марта 2017, да би ми тада поново рекао молим вас сачекајте још мало. У последњих неколико месеци потпуно игнорише позиве и поруке свих бораца", написао је Филповић на свом Фејсбук профилу. 

Филиповић не наводи о којој суми је реч, али апелује на колеге да више не сарађују са Кимом. 

"Такво понашање карактеристично је за варалице и пропалице. Вероватно се крије у некој рупи у Кореји или Кини. Ја само желим да обавестим све К-1 боре и све људе из свега борилачких спортова да не сарађују са овим човеком. А, сви ви који бисте могли да се рукујете с њим – пребројте прсте после! Сви ми који смо учестовали на споменутом турниру у Загребу бисмо волели да се ово нађе и у корејским и кинеским медијима, како овај човек више не би могао да вара људе".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар