Четири пута сам оперисала рак, а породица је мислила да сам на турнеји

Певачица Мира Шкорић пре неколико година је доживела велики стрес, а непосредно након тога открила је да има канцер. Болна тема коју је врло ретко помињала. Сада је испричала са чиме се све и како борила.

Забава 16.11.2017 | 08:18
Четири пута сам оперисала рак, а породица је мислила да сам на турнеји
ПЕВАЧИЦА Мира Шкорић пре неколико година је доживела велики стрес, а непосредно након тога открила је да има канцер. Међутим, што је и логично, то је за њу била болна тема коју је врло ретко помињала

Сада је испричала са чиме се све борила и како је успела да из битке изађе као победник.

- Пример сам немарне особе када је реч о здрављу. Код лекара сам тада дошла поприлично касно. И кад год се сетим тога, није ми добро. Истина је та да сам четири пута оперисана. О томе никада нисам говорила, а када сам одлучила само зато да бих, ако је то могуће, пробудила свест код других људи да не понове моју грешку и поведу рачуна о свом здрављу - почиње Мира своју исповест и открива након каквих симптома се обратила лекару.

- Била сам у стању потпуног шока и неверице. Доктор Џодић ми је саопштио сурову истину коју нисам хтела да прихватим. У себи сам понављала да то никако није могуће. Од тог тренутка решила сам да здравље поставим на прво место и променим живот из корена. Након што су ми еминентни стручњаци на онкологији урадили све детаљне анализе, уследила је прва операција - каже певачица и описује да је интервенција била захтевна јер је метастаза узела маха.

- Операција је трајала пуних шест сати. Имала сам карцином у метастази. Верујте ми, мисам се уплашила за живот јер нисам желела да прихватим болест. И та интервенција је прошла, а онда су уследиле контроле. Када сам поново урадила биопсију, резултати нису били добри. У једном тренутку сам од муке сама себи почела да се смејем. Одлучила сам да лечење које је уследило сакријем од породице. Кад год бих лежала на Институту, њима бих рекла да сам на турнеји. Једино је моја рођена сестра Биљана била упућена у све и све време била уз мене. Наша покојна мајка Милка је сумњала да нешто није како треба, па ме је звала и по неколико пута дневно. Редовно сам јој се јављала на телефон из шок - собе и правила се као да је све супер, а заправо ништа није било како треба - прича певачица.

О болести није желела да прича, али уз њу је била породица као и неколицина колега којима се Мира поверила.

- Моја кума Ана Бекута је буквално дан и ноћ била уз мене. Није желела ни на тренутак да ме остави саму. Са мном је прпживљавала тај пакао, а захвалност дугујем и Саши Поповићу, Лепој Брени, Драгани Мирковић и Снежани Ђуришић, који су били са мном у најтежем животном периоду. Хвала им на свему и то им никада нећу заборавити. То су моји пријатељи за цео живот, а у остале се нисам разочарала јер нисам ни желела да се о мом проблему прича - рекла је Мира за магазин "Глоссy".
 
Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар