Нуркић о Јокићу: Сјајан је, добро сам га зауставио!

Протеклу ноћ у НБА лиги обележио је нови обрачун балканских горостаса Јокића и Нуркића, који је и овај пут припао босанскохерцеговачком центру.

Кошарка 14.11.2017 | 19:45
Нуркић о Јокићу: Сјајан је, добро сам га зауставио!
Нуркић је опет био изузетно мотивисан против бившег тима и саиграча који га је буквално избацио из Колорада.

Центер Портланда предводио је Трејлблејзерсе са 17 поена (7/15 игре) уз пет скокова уз по асистенцију и блокаду за победу над Денвер Нагетсима 99:82.

"Био је агресиван, стално тражио шут", рекао је Јокић, док се Нуркић концентрисао на наступ своје екипе, "Трудили смо се да покажемо колико смо добри у одбрани, да из задржимо испод 80 поена. Урадили смо сјајан посао".

Блејзерси су контролисали цео ток меча, имали су у једном тренутку и 23 поена предности, а кључан фактор победе је била одбрана управо над Јокићем, који је забележио три дабл-дабла у низу пре доласка у Орегон где је убацио само шест поена уз седам скокова те по три асистенције и украдене лопте.

"Он је сјајан играч, имао је доста добрих наступа ове сезоне. Знао сам тачно шта ће да ради. Добро сам га зауставио", додао је Нуркић.

Нагетси су шести на Западу са учинком 8-6, док су Блејзерси осми са 7-5. У следећем мечу Денвер дочекују Њу Орленас Пеликансе, 18. новембра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар