Тодорићев апел навијачима: Упаљачи нам само одмажу!

"Бацање предмета није реакција којом нам помажу. Напротив. Финансијска санкција која је изречена према нашем клубу није мала, али не причам само због тога, већ што у таквим поступцима постоји ризик да се повреде актери саме утакмице", навео је спортски директор Партизана.

Кошарка 14.11.2017 | 15:45
Тодорићев апел навијачима: Упаљачи нам само одмажу!
Партизан су прескупо коштали упаљачи на дербију. Због убацивања ситних предмета на терен, међу којима је био и један упаљач који је погодио тренера Црвене звезде Душана Алимпијевића, директор Јадранске лиге казнио је црно-беле са 4.000 евра, а због свих прекршаја на мечу са чак 12.200 европских новчаница.

“Нама је подршка навијача битна. Стално су уз клуб и кад је добро и кад нам лоше иде. Деси се да буду незадовољни понеком судијском одлуком. Али, бацање предмета није реакција којом нам помажу. Напротив. Финансијска санкција која је изречена према нашем клубу није мала, али не причам само због тога, већ што у таквим поступцима постоји ризик да се повреде актери саме утакмице. Нећу ни да помишљам да би то могло да се деси на нашем терену. Понављам, имамо сјајне навијаче, који су много пута показали да могу да нас спортски бодре”, рекао је Тодорић за Вечерње новости.

Лига није изрекла црно-белима само казну за бацање ситних предмета. Из укупне суме од 12.200 евра, чак 4.000 "отпада" на јавну критику тренера Мирослава Николића упућену челницима регионалног такмичења.

“Ако се не варам, није била у питању критика, већ одговор тренера на новинарско питање током конференције за медије. Објаснио је да није било жеље да се помери утакмица. На додатно питање одговорио је ко није желео. Па постоји видео-снимак. Али, не бих волео да се продубљује та прича, да се лоше протумачи, па да опет Партизан буде кажњен”, додајеТодорић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар