Милица затражила заштиту полиције

Атрактивна поп пјевачица Милица Павловић привлачи пажњу гдје год да се појави.

Забава 07.11.2017 | 17:13
Милица затражила заштиту полиције
Млада музичка звијезда може да се похвали да је за пет година постигла велики успјех на музичкој сцени и да не постоји особа која није чула за њено име.

Секси сињорити, како је многи зову, успјех је донио и неке друге ствари. Наиме, не постоји мушкарац који је имун на младу пјевачицу, па због тога Милица има велике проблеме.

Наиме, како „Ало!” сазнаје, посљедњих мјесец дана Милица свакодневно добија поклоне од непознатог мушкарца. Пјевачица је у почетку мислила да се ради о фану, међутим, почела је да сумња да је у питању особа која је превише опсједнута њоме.



''Месец дана она сваког јутра испред врата свог стана налази поклоне. У почетку је мислила да се ради о гесту неког фана, међутим, касније је то почело да јој буде веома чудно. У почетку је добијала цвеће и плишане играчке, а онда су уследили други поклони. Добијала је чоколадне торте, рамове за фотографије, чак је у једној од кутија био и секси доњи веш. Милица је у том тренутку схватила да је ситуација веома озбиљна'', открива извор за „Ало!”.

''Најчуднија ствар у целој причи јесу љубавне поруке које је Павловићева добијала уз сваки поклон. Аноминми мушкарац ословљавао ју је са „богињо моја” и писао јој да је најпожељнија жена и да би веома волео да се сваког јутра буди поред ње. Милица се уплашила и сада већ размишља да случај пријави полицији'', открива извор и додаје:

''Никада јој се није десило да неко буде толико упоран. Њени фанови углавном шаљу поклоне, али нико до сада није било толико упоран. Она се посебно уплашила због тога што је схватила да се ради о истој особи. Након што се посаветовала са пријатељима, схватила је да би најбоље било да контактира са полицијом и осигура се за сваки случај'', открива извор.



Занимљиво је да ово није први пут да је Милица Павловић у таквој ситуацији. Она је прије неколико мјесеци испричала да је имала проблеме са једним фаном.

''Имала сам ситуацију да ме фан уходио, на крају је све било у реду, али било је то веома непријатно искуство'', открила је тада Милица.

Да ли је и овога пута у питању иста особа, пјевачица ће сазнати након што полиција преузме случај.

Извор: Ало

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дерим .

07.11.2017 17:16

Ма којаје ово дама ниде везе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биба

07.11.2017 17:47

Свака цаст порталу на овим.вијестима,тв

Name

кнез

07.11.2017 17:39

мудар нацин да скрене пазњу на себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

естрада

07.11.2017 18:07

Хоце ли Милица ту заститу лицно плацати? Или це то на крају народ плацати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М2

08.11.2017 01:56

Полиција због удварања? То неце ни реаговати. Унајми обезбеђење. Плиција ради само тамо где има основа. Неће то народ плаћати.

ОДГОВОРИТЕ