Жељко и Јована на слатким мукама

Познати српски кантаутор наводи да након концерта једва чека да уђе у стан и осјети мир и топлину породичног дома.

Забава 02.11.2017 | 08:37
Жељко и Јована на слатким мукама
Жељко Јоксимовић тренутно је тата који је запослен 24 сата. Држи концерте широм региона, припрема београдски солистички концерт и са супругом Јованом брине се о Ани и Срни. Међутим, када су га срели на једном догађају, умору није било ни трага.

''Супер је осећај. Види ми се мало по лицу да покушавам да се концентришем да немам гримасе. Није лако, али опет, ни претерано тешко. Очекивали смо ми то да ће тако нешто да нам се деси, али уживамо максимално. Одлично се осећам заиста, имао сам неке концерте последњих дана. Не дам се, пијем витамине...'', каже Жељко.



Недавно је супруга Јована на Инстаграму објавила шаљиву фотографију на којој мужу поручује да га једва чека код куће. С обзиром на то да га је одувијек пратила на концертима, музичар открива да ли му породица сада недостаје док наступа.

''Наравно да ми недостаје, то је потпуно природно. Шаље ми слике, чујемо се док сам одсутан и једва чекам када уђем у стан. Тај осећај мира и топлине када улазим у стан зна свако ко воли своју породицу''.



У свему има Јованину подршку, али и помоћ. Ни Срни ни Ани не недостаје мамине, али ни татине пажње.

''Делимо све обавезе. Можда је мало незгодно буђење ноћу, али не пада нам тешко. Бебе су мале, рутина је сада важна. У овим данима пуно пажње и времена поклањамо Кости, који је диван старији брат'', каже Жељко.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар