Туга у породици Новака Ђоковића

Момир Ђоковић (59), стриц најбољег српског тенисера Новака Ђоковића, објесио се у својој кући у Краљеву, ексклузивно сазнаје Курир.

Србија 23.10.2017 | 20:09
Туга у породици Новака Ђоковића
Први рођак Нолетовог оца Срђана дигао је руку на себе јер није могао да поднесе то што га је супруга преварила када га је у Аустралији, гдје живи, прогласила мртвим и тако присвојила све богатство које је он зарадио.

Био богат и успјешан

''Момо је по занимању био рударски техничар и скоро четири деценије се бавио проучавањем и обрадом минерала и од тога се обогатио'', наводи саговорник Курира упућен у детаље који су претходили трагедији:

''Био је много добар човек, поштен и вредан. Али не само то. Био је богат и успешан, цењен и поштован у Србији, али и ван земље. Дуго је живео са женом у Аустралији. Међутим, пре петнаестак година је због папира морао да се врати у Србију. Његов повратак у домовину је искористила његова супруга и прогласила га мртвим. Преварила га је!

Новац који је зарадио радећи са полудрагим и драгим камењем му је остао заробљен код ње. Покушавао је да докаже да је жив, али узалуд. Писао је дописе амбасади Аустралије, доказивао да је он човек који је проглашен умрлим, али његов захтев из неког разлога није усвојен''.

Он каже да је Нолетов стриц послије неколико година борбе дигао руке и трбухом за крухом отишао у Словенију да ради као обезбјеђење.

''Радио је дању и ноћу. Борио се као лав да преживи, али га је изједало то што од новца који је зарадио стојећи на вратима ноћних клубова није могао да живи као пре. Мучило га је то што га је жена преварила. Убрзо је напустио и Словенију и пошто није имао куд, одлучио је да се врати у родно Краљево. Ту је последњих година живео скромно, малтене на самом рубу егзистенције.

Покушавао је да пронађе драго камење у Србији, па је трагао за опалом на подручју Трстеника, Копаоника, Златибора и у Страгарима, али није имао коме то да прода'', тврди извор, који додаје да се Момо објесио због нагомиланих дугова:

Упао у дугове

''Нолетов отац му је много пута помагао, али таквим животом Момо није желео да живи. Обесио се у својој кући кад су му људи из електродистрибуције искључили струју.

Дугови за порез и комуналије су се нагомилали, а он није желео да буде терет свом брату и његовој породици. Целу фамилију Ђоковић је потресла вест да је Момо дигао руку на себе. Нису могли да верују да је то урадио. Сахранили су га како доликује'', завршава  извор.

Извор: Курир

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Није то баш тако

23.10.2017 23:12

Можда су хтјели паре од осигурања па је она то покупила и није му ништа дала. Он се предомислио и желио назад. Мутно је то. Сад се смирио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.10.2017 06:48

А новине у Србији идеализују све пропалице и вуцибатине, стварајуци тако криву слику о "успјесним" Србима по бијелом свијету. Ма да је он био добар, помогао би му Новак, гарант.

Name

Обданисте

24.10.2017 08:30

Ово је типицна српска прица и српска истина. Браца Гримм су мале маце са својим бајкама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знам

24.10.2017 10:29

За моју маму су рекли да је била келнерица. Отац има деменције годинама. Шта год да је 'видио' нас су оптужили његов брат и синови им. Крај је био у аугусти кад је тражио да студирам. На моје да му је 78 и да у БЛ нема ниста на пао ме је вербално пред медицинским особљем. Биће ми жао кад умре, али и смири ћу се од њега и породице му. Треба чути и Момину жену. Новак је често у Аустралији.

Name

Неко из масе

24.10.2017 12:09

Какво сте ви жутило, страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зуx

24.10.2017 15:35

хахаха...а сто сроцисе текст...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

24.10.2017 18:26

све саме глупости да је он био добар дјоле би помогао да је дјоле био добар неби допустијо да му искљуце струју стрицу ради мозда сто еуро али ми срби смо такви за све имамо само за своје родјене не дјоле нека ти је ово на дуси

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДЕ

24.10.2017 21:00

СРДЈАН ДА МУ ПОМОГНЕ МА ДА ТАЈ ИМА ДУЗАН У РУМИ И ОКО РУМЕ ПРЕКО 100 000 Е СВЕ У СВЕМУ ДЈУБРЕ ОД ЦОВЕКА СРДЈАН ТАТА НОВАКОВ

Name

055

26.10.2017 08:07

Једне прилике гледао сам гостовање родитеља,Новакових,и дјеловали су ми крајње конфузно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yxзз

26.10.2017 16:51

страсно је тооооòоооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

27.10.2017 12:44

Каква туга и залост то је срамота за дјоквице стрцу му ископцавају струју на крају врси самоубиство док се Новак и она његова фуњара просеравају са парама ја не оправдам његова стрица али они су најблизи коме цес дати ако нецес своме.

ОДГОВОРИТЕ