ХРВ: Луд меч Хајдука и Динама - ТРИ гола у надокнади!

На самом крају сусрета, након једанаестерца за бод Хајдука, умало и туча играча. . .  Урнебесан финиш хрватског дербија: Хајдук до 89. минута водио са 1:0, а у 94. изједначио на 2:2! Сјајан меч на Пољуду!

Фудбал 21.10.2017 | 21:40
ХРВ: Луд меч Хајдука и Динама - ТРИ гола у надокнади!
Скоро сто минута фудбала на "Пољуду" и велика драма!

Хајдук је био на прагу победе против најљућег ривала, али су два гола "модрих" у надокнади времена променила све и Загрепчане довеле у позицију да освоје и сва три бода, међутим ту није био крај...

Домаћин је добио једанаестерац и реализовао га недуго потом, а умало је дошло и до туче играча два тима...

ХАЈДУК - ДИНАМО 2:2 (1:0)

Анте Ерцег је довео домаћина у вођство у 38. минуту након одличног убачаја са десне стране, да би Динамо, који је тек у другом полувремену успео да дође до своје игре, био на прагу великог преокрета у надокнади времена.

Филип Бенковић је у 89. минуту изједначио, а само два минута касније Анхело Рордигез донео је вођство "модрима" и могућност да се на "Пољуду" радују освајању три бода.

Но, Сплићани нису "потонули" након ова два гола, него је након фаула Стојановића на Кожуљу у казненом простору присебан био Анте Ерцег и погодио са "беле тачке". На крају, резултат који ће задовољити и једна и друге пошто су могли да остану и без ичега...

Какав хрватски дерби! Хајдук и Динамо су на Пољуду одиграли нерешено 2:2, али је од самог резултата фацинантнији начин на који је дошло до њега. Домаћин је до 88. минута водио са 1:0, али онда до једног бода стигао захваљујући голу Антеа Ерцега у четвртом минуту надокнаде.

Динамо је у само два минута, у 88. и 90. стигао до потпуног преокрета. Тада су мрежу домаћина погађали Бенковић и Енрикез, али то Загрепчанима ипак није било довољно за сва три бода.

Хајдук је боље отворио утакмицу и повео управо преко Ерцега у 38. минута, иако је Башићјош раније из слободног ударца уздрмао пречку Доминика Ливаковића. Ипак, непосредно пре гола Ерцега на супротној страни је стативу Хајуковог гола погодио Судани.

Током другог полувремена деловало је да “Били” имају контролу утакмице, али се онда све преокренуло. У петом минуту се опасно закувало на терену, неколико играча је завршило и на земљи, али на крају нико није поцрвенео.

Динамо остаје првопласиран са 31 освојеним бодом из 13 кола, Ријека, која има меч мање, је друга са 25, док је трећи Хајдук Сплит (24).

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар