Фрка у Порту - Касиљас избачен из првог тима!

Легендарни голман у немилости тренера Сержа Консеисаоа!

Фудбал 21.10.2017 | 08:45
Фрка у Порту - Касиљас избачен из првог тима!
Тешка недеља за Икера Касиљаса. Након што је изостављен из првог тима са утакмице Лиге шампиона против Лајпцига и пораза (2:3) на немачком тлу, португалски О'Жого известио је да је легендарни чувар мреже доспео у немилост тренера Сержа Консеисаоа и то из два разлога: коришћења мобилног телефона и непристојног понашања.  

"Мобилни телефони су забрањени у тренинг кампу Порта", пише португалски лист и додаје да "постоји изузетак када фудбалери смеју да их користе". Међутим, Икер за то није марио, константно је користио свој апарат, па га је тренер због тога прекорио.

"Тренер Консеисао жели да играчи буду лично тесније повезани и никако не воли писање по социјалним мрежама. Зна се да је Касиљас завистан од коришћења мобилног телефона, а није помогло ни упозорење које је добио од тренера голмана", објавио је О'Жого.

Други разлог за склањање Касиљаса са гола је нејгово безвољно учешће у тренингу.

"Икер је оптужен да не пружа сто одсто могућности у односу на остатак екипе, а то је нешто што се изузетно не допада тренеру који захтева максимум од сваког фудбалера. Зато ће Касиљас бити на трибинама и на мечу са Пасош Фереиром овог викенда", најављује познати спортски лист.

Легендарни голман је ове сезоне бранио на десет мечева за Порто - осам у Примеири и два у Лиги шампиона, а чак седам пута сачувао је своју мрежу. Упркос импресивном проценту од 70% "клин шитова", мрежу Порта ће у суботу чувати Хозе Са, који је то чинио и у Лајпцигу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар