ЛЕ: Сергеј у најбољем тиму, а можда и појединачно!

Везиста Лација имао сјајну ноћ у Ници! Дечко је чудо - СМС у тиму кола Лиге Европе! Српски фудбалер наставља да одушевљава у дресу Лација.

Фудбал 20.10.2017 | 18:15
ЛЕ: Сергеј у најбољем тиму, а можда и појединачно!
Српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић изабран је у идеални тим 3. кола Лиге Европе, након што је са два гола и асистенцијом био творац победе Лација у Ници 3:1.

Милинковић-Савић је прво асистирао Фелипеу Каиседу за изједначење, а потом је у последњих пола сата два пута матирао голмана француског тима.

Он је показао да се налази у одличној форми и да би могао да буде позван у репрезентацију Србије за пријатељске утакмице у новембру и то пошто је, по одређеним незваничним информацијама, селектор "орлова" Славољуб Муслин уживо посматрао дуел на Алијанц ривијери.

Уједно, бивши ђак Војводине налази се у ужем избору за најбољег фудбалера 3. кола Лиге Европе.

Момак око којег се узбуркала српска јавност, Сергеј Милинковић Савић наставља са фантастичним партијама. Ас Лација је синоћ доминирао у победи Лација на гостовању Ници и већ јутрос је уследила нова потврда невероватног талента.

Након што је француски тим повео већ у четвртом минуту меча на стадиону Алијанц Ривијера, ствар је преузео момак рођен пре 22 године у Љеиди са два гола и асиастенцијом за коначних 3:1.  Треба ли још доказа да је у питању врхунски фудбалер и да МОРА да игра у српској репрезентацији!?

Иначе, у тиму кола има највише играча Реал Сосиједад који је са 6:0 понизио Вардар усред Скопља. Требало би истаћи и номинацију Бајрама Јошанице, бека Скендербега који је синоћ бриљирао против нападача Парртизана.

ТИМ КОЛА ЛЕ:

Идеални тим чине: голман Јанис Анестис (АЕК), одбрамбени играчи Дмитриј Шомко (Астана), Козмин Моци (Лудогорец), Бајрам Јашаница (Скендербег), Алберто де ла Беља (Реал Сосиједад), везисти Ћаби Пријето (Реал Сосиједад), Емилијано Ригони (Зенит), Јосип Иличић(Аталанта), Сергеј Милинковић - Савић (Лацио), нападачи Жуниор Кабананга (Астана), Вилијам Хосе (Сосиједад).

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар