Успомена из Београда - Волкот и Жандармерија!

Крило Арсенала Тио Волкот на занимљив начин је облежио гостовање у Београду, фотографијом са српском Жандармеријом на "Рајку Митићу".

Фудбал 20.10.2017 | 16:45
Успомена из Београда - Волкот и Жандармерија!
Енглески репрезентативац је атмосферу на стадиону Црвене звезде описао као "застрашујућу", а фотографију са полицијом на Инстаграму је прокоментарисао са "добро су нас чували вечерас".

Арсенал је савладао Звезду 1:0, "маказицама" Оливијеа Жируа после сјајне комбинације Волкота и Џека Вилшера.

"Како је утакмица одмицала, тражили смо гол. Веома је добар резултат, овде су врло јаки, прилично застрашујуће играти. Окружење, навијачи, сви су сјајни и укључени у утакмицу. Дошли су и навијали за обе екипе, стварно је било одлично бити део тога и још победити", рекао је Волкот после утакмице. 

У таквом амбијенту постићи гол какав је дао Жиру није лако и изазвало је мук нешто више од 50.000 навијача на стадиону "Рајко Митић". 

"Оли (Оливије Жиру) није дао лак гол, момци су одиграли добро, иако је тим био доста другачији него обично, обавили смо посао и врло смо задовољни", каже Волкот и додаје да је леп осећај асистирати код таквог гола, "Све време је деловало као да ћемо имати једну прилику коју морамо да искористимо и тако се десило после полувремена". 

У првом делу је по његовим речима Арсенал играо спорије контре које је Звезда брзо повлачила. Одлично покривање у одбрани црвено-белих је такође било проблем за гостујућу екипу. Арсенал је у другом делу изашао агресивније на терен, али се то исплатило тек пред крај меча и након црвеног картона показаног Родићу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар