Борјан: Реално би било 0:0, кажњени смо за промашаје!

Голман Црвене звезде Милан Борјан жали због примљеног гола у финишу меча против Арсенала.

Фудбал 20.10.2017 | 12:45
Борјан: Реално би било 0:0, кажњени смо за промашаје!
Црвено-бели су добро одиграли против "тобџија", имали неколико гол шанси, али је Оливије Жиру на крају пресудио српском тиму.

"Мало ми је криво што смо изгубили, реално је требало да буде 0:0. Треба да се окренемо првенству и да наставимо да доминирамо ту. То је кад промашиш толико шанси и не даш гол, деси се казна и то нам се десило. То је фудбал, али треба наставити даље", рекао је Борјан. 

Он и саиграчи из одбране су протестовали после гола Жируа сматрајући да је био офсајд, а црвено-бели су незадовољни и због искључења Родића пет минута пре гола. 

"Није био офсајд, све коректно. Око тог зутог картона још нисам видео али то је одлука судије и треба да се иде даље", додао је голман Звезде. 

Црвено-бели 2. новембра гостују у Лондону. 

"Ми смо Црвена звезда, не бирамо да ли играмо против Арсенал или некога другог, сваку утакмицу излазимо максимално 100 посто не разликујемо ривале, изађемо и играмо наш фудбал. Ето, против БАТЕ смо дали гол на време, против Келна смо се борили било је тешко, али сваку излазимо исто и дајем максимум. Надам се да можемо у Лондону да вратимо истом мером. Изаћи ћемо да се надигравамо али са опрезом. Надам се да ћемо да дамо гол на време и да победимо", закључио је Борјан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар