Боаћи, дај гол Арсеналу и бирај гдје ћеш!

Цела Европа биће на Рајку! За Челси и Борусију Менхенгладбах већ се зна, али нису само они у питању. . .

Фудбал 19.10.2017 | 12:45
Боаћи, дај гол Арсеналу и бирај гдје ћеш!
Деловало је прво као да су медији из Гане решили да "напумпају" цену Ричмонду Боаћијувешћу да ће чак и Челси послати изасланике да 24-годишњег нападача гледају у сутрашњем судару Црвене звезде и Арсенала у Лиги Европе. Али онда је стигла потврда и из Енглеске - и то не (само) на страницама жуте штампе - па се прича проширила по целој Европи. Звездин голгетер зато ће имати додатан мотив у четвртак на стадиону "Рајко Митић", мада тешко да му је тако нешто и потребно с обзиром на то да у Србији тешко да ће имати већу утакмицу од ове.

Али чисто да нотирамо, Челси неће бити једини клуб чији ће скаути пратити Боаћија против Арсенала. Напротив. Биће само један у мору клубова којима је Боаћи тренутно у глави. Од раније се зна и за Борусију Менхенгладбах, а колико су Немци загризли најбоље сведочи податак да би у четвртак у Београд требало да стигне и спортски директор Ждребаца Макс Еберл.

Јасно је и њему, имаће Борусија велику конкуренцију у трци за Боаћијев потпис. И не мислимо ту само на Челси. Јер ће према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта у ложи популарне "Маракане" бити и делегације једног кинеског клуба, па и много познатијих европских тимова какви су Фенербахче, московски великани Спартак и ЦСКА, али и гиганти какви су Интер - Ливерпул!

Ричмонде, дај гол и два и можеш да бираш где ћеш! А и сви остали, немојте да сумњате да ће и вас скаути приметити ако одиграте добро и успете да помрсите рачуне славном ривалу. Не игра се сваки дан са Арсеналом.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

19.10.2017 12:15

То Србине.

ОДГОВОРИТЕ