Видео: Атлетико урадио Барси што нико није од 2005/2006.

Атлетико Мадрид и Барселона су ремизирали 1:1 у дербију осмог кола ЛаЛиге, али начин на који је Атлетико дао гол Барселони, далеко више личи на њиховог ривала.

Фудбал 15.10.2017 | 17:00
Видео: Атлетико урадио Барси што нико није од 2005/2006.
Саул Нигес је у 21. минуту на "Ванди Метроплитано" одушевио све домаће навијаче, Атлетико Мадрид је повео са 1:0, а голу Нигеса је претходило чак 18 додавања!

Барселона од сезоне 2005/2006. није примила гол, а да је противник везао толико пасова.

Брза и кратка додавања, лопту оставља Гризман који је био константна опасност за гол Тер Штегена и Саул који повлачи лопту удесно. 

Ђерар Пике се поставио испред њега, мало је каснио да затвори ударац и тек тренутак касније и он и Тер Штеген су могли само да гледају како лопта погађа ћошак гола Барсе.

Свој део историје је на "Ванди" добио и Луис Суарес који је у 82. минуту коначно пробио лед и погодио мрежу Јана Облака.

Атлетико је до тог тренутка играо чврсто, Фелипе Луис се није либио грубости над Леом Месијем и његовим саиграчима, а Суарес је после центаршута Серхија Роберта постао први фудбалер Барселоне који је дао гол на новом стадиону Атлетика.

Лео Меси је био покретач свих акција своје екипе, али момак који је дао највише голова Атлетику од свих играча Барсе није успео да се упише у стрелце до краја, а Барселона није успела да преокрене резултат и евентуално победи.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар