Самардо Семјуелс поручио: Србијо, Партизане - долазим!

Јамајчански кошаркаш Самардо Самјуелс најавио је по свему судећи да ће појачати центарску линију Партизана.  Потврда из САД: Партизан има новог центра! Самардо Самјуелс дефинитивно је кренуо ка Београду и Хумској.

Кошарка 15.10.2017 | 14:45
Самардо Семјуелс поручио: Србијо, Партизане - долазим!
Центарска линија Партизана је прошле сезоне имала Уроша Луковића на центру и он се показао као добро одбрамбено решење у чувању обруча. У међувремену је отишао у Морнар.

Ове сезоне је терен спао на леђа Ђоке Шалића који је и против Задра одиграо одличну партију са 21 поеном, али је јасно да је потребно још једно појачање.

Снажни 28-годишњи јамајчански кошаркаш је на Инстаграм профилу уз своју слику написао "Србијо, долазим". 

Црно-бели су почетком недеље послали понуду некадашњем центру Кливленда, Арманија и Барселоне на коју је по свему судећи позитивно одговорио. 

Тренер Партизана Мирослав Николић је рекао да би клуб могао да се појача из Сједињених Држава на центарској позицији на којој су тренутно Шалић, Обрад Томић и Димитрије Николић. 

Семјуелс има и НБА искуство јер је од 2010. до 2013. играо са Кајријем Ирвингом у Кливленд Кавалирсима, а касније је играо за Барселону, Хапоел из Јерусалима, Армани и Бриндизи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар