"Биће другачије када се Новак, Рафа и ја повучемо!"

Швајцарски тенисер Роџер Федерер сматра да тенис неће бити тако добар када се он, Новак Ђоковић и Рафа Надал повуку из света „белог спорта“.

Тенис 16.10.2017 | 11:30
"Биће другачије када се Новак, Рафа и ја повучемо!"
"Осетиће се празнина када се Рафа, Новак или ја повучемо, или било ко је у игри 15- 20 година и ко је остварио толике рекорде, што свакако нас тројица јесмо".

Иако тенис неће бити исти када се велика тројка повуче, Роџер истиче да ће нова генерација донети и нову тениску публику. 

"Ја се надам да ће наши навијачи и даље да прате тенис, а можда и не. Точак ће наставити да се окреће, као и сви Мастерси, турнири серије 500 и 250, као и Слемови и завршни турнири. То ће створити нове играче, нове легенде, нове чланове Куће славних” рекао је други тенисер света и додао: 

"Мислим да ће све бити у реду, све док поштујемо оно што су бивши играчи оставили иза себе, све док се будемо сећали оних који су прокрчили пут. И због тога сам сигуран да ће са тенисом све бити у реду. Биће потребно прилагођавање исвакако ће бити другачије, али не и лошије”, закључио је Федерер који у Шангају игра у полуфиналу против Хуан Мартина Дел Потра.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Доњи вец

16.10.2017 10:32

Новак се вец повукао, пропо ко кауц...

ОДГОВОРИТЕ