Каролин Гарсија - 8. дама завршног WТА турнира у Сингапуру!

Симона Халеп, тренутно је носиоц турнира, а у друштву квалификованих тенисерки су и Грабиње Мугуруса, Каролина Плишкова, Еелина Свитолина, Венус Вилијамс, Каролина Вознијацки и Јелена Остапенко.

Тенис 14.10.2017 | 14:30
Каролин Гарсија - 8. дама завршног WТА турнира у Сингапуру!
Ништа боље од овога није Францускиња није могла ни да замисли. Каролин Гарсија је за само осам дана освојила две титуле и тако се квалификовала за осму даму завршног WТА турнира у Сингапуру. Она је овим резултатом разбила 11 година дуг малер Француске на турниру.

Наиме, интересантно је напоменути да је Амели Мореземо била последња која се такмичила пре Каролин Гарсије. Ипак, добро је знати да се у паузи француских тенисерки као замена на терену у два наврата нашла Мирон Бартоли.

Поред Каролин Гарсије на сингапурским теренима ће се наћи Симона Халеп, која је тренутно носиоц турнира, а у друштву званица су и Грабиње Мугуруса, Каролина Плишкова,Еелина Свитолина, Венус Вилијамс, Каролина Вознијацки и Јелена Остапенко.

На крају, важно је напоменути да је за сада једино упитно име Украјинке Елине Свитолине. Наиме, она се повредила и повукла из Хонг Конга, па се још увек не зна да ли ће се тенисерка појавити на турниру у Сингапуру који се игра од 22. до 29. октобра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар