Вјежбајте у јесен

Иако већина жели инстант резултате и нада се да ће их добити мјесец прије почетка љетне сезоне, истина је наравно другачија, а то је да ћете кондицију, тонус мишића и бољи изглед добити само континуираним и квалитетним вјежбање. Јесен је право вријеме за почетак и за праве резултате.

Здравље 11.10.2017 | 15:43
Вјежбајте у јесен
Иако се већина вјежбања сјети тек на прољеће постоје они који увијек мисле о свом здрављу и спорта и вјежбања се не одричу без обзира на годишње доба. Стручњаци кажу да добрих резултата нема без континуираног рада, те се савјетује да се са вјежбањем почне што прије и да се не одустаје. Управо ће јесењи и зимски дани напунити теретане и фитнес сале, каже тренер Бранко Бабаљ.

И код вјежбања је наравно пресудно да квалитет буде испред кванититеа те да уз помоћ стручних лица правилно изводите вјежбе, и да одвојите барем 30 -60 минута неколико пута седмично како бисте добили жељене резултате и били здравији.

Чињеница је да смо у шкрипцу с временом те да више енергије потрошимо на тражење изговора него начина да вјежбамо, али подаци Свјетске здравствене организације који документују бенефите физичке активности на здравље људи требали би бити довољни да се покренете и да вјежбате.


БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цупс

11.10.2017 20:20

Да направимо мјеста за Јануар да се крмацимо.

ОДГОВОРИТЕ