Једите крушке да смршате

Овај план исхране помоћи ће вам да за седам дана скинете бар два килограма. Изаберите само зреле плодове, а избаците из исхране слаткише и газиране сокове

Здравље 10.10.2017 | 10:08
Једите крушке да смршате
УКОЛИКО су крушке ваше омиљено воће, уз њихову помоћ можете да изгубите на тежини.Начином исхране који превиђа да сваког дана једете крушке, за седам дана можете да смршате од два до четири килограма, у зависности од тога колико будете дисциплиновани.

Будући да незреле крушке могу да изазову затвор, који је један од најчешћих проблема код особа на дијети, најбоље је изабрати зреле и беле крушке, које у највећој мери чисте тело од накупљених токсина и нормализују пробаву. Осим тога, препоручује се унос минимално две литре течности дневно.

Чајеви и сокови од свежег воћа без шећера током овог режима исхране су пожељни, али су апсолутно забрањени слаткиши, масна јела, грицкалице и газирани сокови. Ипак, током трајања дијете нећете осећати глад, јер је јеловник састављен од хранљивих намирница које ће вас држати ситим.

Први дан

Доручак: две крушке, 50 грама црног хлеба, чаша немасног јогурта.

Ручак: 50 грама куваног пиринча, 100 грама пилећих прса.

Други дан

Доручак: једна крушка, чинија пиринча.

Ручак: три крушке, 50 грама немасног сира, 50 грама црног хлеба.

Трећи дан

Доручак: 50 грама хлеба од хељде, 100 грама немасног меса, по могућности куване говедине.

Ручак: две крушке, једна шаргарепа, два кувана јаја. Можете јести ове производе појединачно или спремити салату, додајући кашику маслиновог уља.


Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар