Полиција одузела 1,5 кг марихуане

Још једна у низу акција Полиције Брчко дистрикта на сузбијању производње и продаје наркотика успјешно је проведена јуче и ноћас: иза браве је лице с иницијалима А. Т. из Брчког код кога је пронађено и одузето више од килограм ипо марихуане, рекао је портпарол Полиције Халид Емкић.

Босна и Херцеговина 05.10.2017 | 15:57
Полиција одузела 1,5 кг марихуане
"Уз прикупљене информације и доказе усмјерене на сузбијање растурања наркотика на подручју Брчко дистрикта, јуче и ноћас провели смо завршне радње везане за три лица. Након извршених претреса аутомобила и стана, у притвору је 26-годишњи А.Т. из Брчког у чијем стану је пронађено и одузето више од 1,5 килограма марихуане, вага за мјерење наркотика и један телефон. Након заустављања његовог возила „голф 2“ у Улици Џемалудина Чаушевића, код Дома здравља у Брчком, А.Т. је покушао бјекство. Том приликом ударио је службено возило на коме је причињена материјална штета а један полицајац је лакше повријеђен. Савладан је и приведен на криминалистичку обраду након чега ће бити упућен Тужилаштву на наставак процесуирања“, објаснио је Емкић.

Незванично дописник БН телевизија сазнаје да се ради о Тодоров Ахмету који ће, због покушаја бјекства, бити процесуиран и за кривично дјело „спречавања службеног лица у обављању службене радње“.

(БН телевизија)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

полицајац

05.10.2017 14:10

Ал це да се напусе.

ОДГОВОРИТЕ