Пјевачици одузета возачка дозвола

Лепа Брена, највећа музичка звијезда бивше Југославије, није ни слутила да ће је неколико чаша вина коштати одузимања возачке дозволе.

Забава 03.10.2017 | 07:33
Пјевачици одузета возачка дозвола
Како „Ало!” ексклузивно сазнаје, пјевачицу је недавно зауставила полиција због рутинске саобраћајне контроле на путу, а како закон налаже, у том тренутку су провјерили колико је алкохола у крви имала певачица.

Када су видјели да се ради о Лепој Брени, полицајци су се веома изненадили.

Ипак, изненађењима ту није био крај.



Брена се враћала са једне прославе, гдје је попила неколико чаша вина, али није ни слутила да ће оне толико утицати на ниво алкохола у крви. С обзиром на то да се није дуго задржала на журки, ријешила је да се поздрави са свима и крене кући. На путу до Бежанијске косе, где живи, зауставила ју је полиција ради рутинске контроле. Након што им је дала возачку дозволу, љубазно су је замолили да уради алко-тест - открива извор „Ало!”.

Пјевачица им је тада, како се сазнаје, открила да је попила неколико чаша вина, а када је алко-тест показао да је у средње алкохолисаном стању, службено лице је написало казну фолк пјевачици.

Како „Ало!” ексклузивно сазнаје, Брена је правоснажно кажњена са 15.000 динара. Забрањено јој је да управља моторним возилом Б категорије три мјесеца, а поред тога је морала да плати и цијену поступка, која је износила 2.000 динара.



Како се сазнаје, Лепа Брена је измирила све трошкове.

Фолк звијезда није неко ко је јавности познат по инцидентима и недоличном понашању, те је информација да је возила пијана изненадила многе

„Ало!” је ступио у контакт са пјевачицином ПР службом, из које су поручили да фолк диви није одузета дозвола.

Иначе, посљедњи инцидент у саобраћају међу Живојиновићима имао је Виктор. Он је прошле године ухваћен у брзој вожњи, док је тата Боба сједио на сувозачком мјесту. Иако се писало да је Виктор возио њихов нови „мајбах” брзином од 150 километара на час, Брена је тврдила да то није тачно.

''Прво, Виктор и сва остала наша деца знају да не смеју брзо да возе, јер би, у најмању руку, имали проблем са нама. Ипак, то што је објављено није истина, Боба је био поред Виктора у ауту. Некоме ко вози 135-140 на сат се та брзина одмах претвори у милион, а и иначе се деца познатих предстваљају као лудаци, алкоси и бахати. Моја деца нису таква'', покушала је Брена да оправда сина.

Извор: Ало

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Алија

03.10.2017 05:39

Аха,радар лазе. Био је на поставци:”казни дјецу познати јер су богати а ми смо сиротиња”. И Фа’рета га зна .асрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

м*ма

03.10.2017 06:55

зна моја фа'рета шта рајиии

Name

РАЈНА

03.10.2017 06:58

Ово је чиста намјештаљка завидних колегиница са естраде. Види се из авиона да је жена налетила на мину, али није то прва, па ју је ДАМСКИ изнијела. Каже стара пословица околина најтеже опрашта некоме успјех и љепоту. Њој се непрашта удаја за Бобу, па је стартују гдје год могу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нија Т

03.10.2017 10:52

Прохујало са вихором мислим на њену љепоту.Спустите се на земљу.

Name

Н.Тадзиц

03.10.2017 10:48

О каквој љепоти ви говорите и каквој завидности.Незнам о чему причате незнам на ста би неко био љубоморан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоци

03.10.2017 16:36

У бувару са њом,,такви убију недузног па после куку леле.Зашто вози ако лоче,надји брате шофера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кокан

03.10.2017 16:38

Лелеее,,која љепота.Прохујало са вихором.Једино чења ваља,мада је мало превише бела.

ОДГОВОРИТЕ