Новаков физио: Озбиљна повреда, треба времена!

Улисес Бадио, физиотерапеут Новака Ђоковића, открио је у каквом је стању најбољи српски тенисер који се опоравља од повреде лакта.

Тенис 02.10.2017 | 22:15
Новаков физио: Озбиљна повреда, треба времена!
Ђоковић је после Вимблдона саопштио да неће играти до краја сезоне због проблема који га константно муче у последњих годину и по дана.

Бадио је почео да ради са Новаком током 2017. и, уз новог кондиционог тренера Марка Паникија, као и Андреа Агасија, чиниће тим у следећој години.

"Новак има озбиљну повреду, али смо је ставили под контролу. Неопходно му је време како би се побољшало стање. Одлука коју је донео дозволила нам је да имамо довољно времена за третмане. Има велику жељу да се врати", рекао је Улисес који се потом осврнуо и на свакодневни програм:

"Невероватно је флексибилан и структура његовог тела му помаже, али вежбе истезања које радимо четири пута дневно му додатно помажу".

Аргентинац је потврдио да ће увек бити доступан за српског играча.

"Живим између Италије, Србије и Монте Карла. То ми је једини посао и на располагању сам 24 сата дневно. Ако Новак каже: ‘Идемо у Париз’ – ми идемо. Ако треба у Шангај, идемо у Шангај", закључио је Бадио који је признао да се диви Агасију.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар