Роси о прелому: Не вјерујете? Показаћу вам снимак!

Никоме није јасно како је Валентино Роси успео да се врати на мотор после само 22 дана са сломљеном ногом.

Остали спортови 26.09.2017 | 10:30
Роси о прелому: Не вјерујете? Показаћу вам снимак!
Роси је крајем августа поломио фибулу и тибију, пред трку за Велику награду Арагона је био трећи, а у трци је био пети.

Пре нешто више од три недеље "Доктору" су предвиђали да му је сезона готова, али је Италијан мислио другачије.

Како је рекао, очекивао је трећи ред пред трку, завршио је у првом. Очекивао је да буде у првих десет у квалификацијама и уместо тога завршио у првих пет на трци. Амбиције су му се повећавале како се трка приближавала.

"На почетку викенда сам размишљао да би било добро када бих завршио трку, онда да би било добро када бих освојио неки поен, па када бих завршио у првих десет. Током трке после старта из првог реда можете да пробате и нешто више",рекао је Роси.

Роси упркос сломљеној нози успева да вози веома добро, дуго је успевао да одбије нападе пратилаца док је био на четвртом месту, али је на крају Маверик Вињалес успео да заврши на четвртом месту.

"Осећам се добро од када сам се вратио. Нога је боље сваког дана. Мора да је за њу добра вожња мотора", нашалио се Роси и додао да ако те нешто боли или ако много смета, да није могуће доћи до првог реда.

По доласку у Моторленд новинаре је занимао чудесни Росијев опоравак који је створио и многе малициозне гласине о фингирању повреде на које Италијан је одговорио шалом.

"Ако желите, могу да вам покажем рендгенски снимак, није украден. Никада није изашао из болнице. Када се овакве ствари десе, много глупих ствари се прича. Питајте докторе",рекао је Роси.

Валентино Роси је тренутно пети у Мото ГП шампионату са 168 бодова, два мање од четвртопласираног Данија Педросе. Водећи је Марк Маркес са 224 бода, а прате га Андреа Довициозо са 208 и Маверик Вињалес са 196.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар