ОТКРИЋЕ: Бубе које лијече рак?!

Ако поједете ове бубе, оне ће појести рак у тијелу - да ли бисте се усудили да их жваћете живе? Ријеч је о алтернативној медицини.

Здравље 16.09.2017 | 15:40
ОТКРИЋЕ: Бубе које лијече рак?!
Рак је кобна болест која може сваког да задеси. Она не бира ни пол, ни узраст.

Једна од најчешћих врста јесте рак дојке од које у свијету оболи око милион жена, а у Србији око 33 000. Човјек када се разболи од опаке болести прихвата сваки потенцијални лијек, па чак и ако је потребно да једе инсекте, он их једе.

Горгојо бубе, као и Колеотерапија, терапије базирана на овим бубама, немају одобрење од Министарства здравља. Колеотеропија је алтернативни третман за наводно лијечење рака.

Широк је дијапазон болести код којих терапија даје знаке напретка и олакшања. Верује се да поред рака, лијечи и Паркинсонову болест, дијабетес, реуматоидни артритис, псоријазу, астму и друге болести. У Србији се, наводно, могу набавити у Нишу.

Коришћењем ове терапије побољшава се квалитет живота пацијента, отклања бол послије само 10 дана од конзумирања, стимулише имунитет.

Буба Горгојо се конзумира искључиво жива, не гризе се, већ се гута са водом, послије чега она пуца у желудцу и ослобађа колотоксин, јер им смета аминокиселина и тада почиње њено љековито дејство.

Према наводима људи који су имали искуства са овим третманом, вјерује се да има јаче дејство од морфијума, стога уколико прегризете бубу, она ће испустити течност од које ће вам утрнути језик.

Третман подразумева свакодневно конзумирање и то на сљедећи наћин:

1. дан - 1 буба
2. дан - 2 бубе
3. дан - 3 бубе
70. дан - 70 буба

Затим уназад

69. дан - 69 буба
68. дан - 68 буба
67. дан - 67 буба

1. дан-1 буба

У зависности од степена обољења могуће је започети третман са 10, 20 или 30 буба и сваког следећег дана додавати по једну. Бубе треба чувати у стакленој посуди налик на теглу која мора бити прекривена танком мрежицом тако да оне могу да дишу.

НАПОМЕНА: Текст је информативне природе, а посебно за поборнике алтернативне медицине. Без обзира на ову терапију, савјетујемо Вам да прво посјетите свог љекара и у консултацији са њим одлучите да ли желите да примијените ову терапију или не.

Извор: Србија.данас

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Цуј

16.09.2017 15:56

Ста ова банда неце објавити, само да се ганстери намлате лове " и сиромаке јос висе разболе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцегазанти

18.09.2017 09:25

Од како су кубанци објавили да су пронасли вакцину против рака, одједном све лијеци рак. Мозда је до мене али цини ми се да се по медијима писе о свим могуцим борбама против рака само се нигдје не помиње вакцина. Ко це га знати...

Name

Зоран

19.09.2017 06:08

КОЦЕГАЗАНТИ А ста мислис како би фармацеутска индустрија зарадјивала ако би се вакцина промовисала и увела као лијек против рака. За лосе здравље цвјецанства и јесте највеци кривац Ф: индустрија

Name

не бих

23.10.2017 10:07

Једном се умире и то нас све цека. Правити од уста WЦ, ни слуцајно.

ОДГОВОРИТЕ