На радару Звезде: Антић, Џонс и још двојица!

Црвено-бели су у потрази за последњим појачањем за сезону 2017/18.

Кошарка 10.09.2017 | 21:30
На радару Звезде: Антић, Џонс и још двојица!
"Црвена звезда преговара са бившим играчем Партизана, Кевином Џонсом", гласила је информација портала "Спортандо" која је у недељу ујутро изазвала велику пажњу.

Потрага Црвене звезде мтс за "високим" играчем којим би комплетирала састав у пуном је јеку, а Џонс није једини "на радару" српског и регионалног шампиона.

Поред поузданог Американца, доказаног и у дресу Партизана претпрошле и Локомотиве Кубањ прошле сезоне, црвено-бели доводе се у конкретну везу и са Пером Антићем, крилним центром Фенербахчеа и троструким освајачем Евролиге, који је у Звезди већ играо од 2005. до 2007. године.

Некадашњи НБА центар носи дрес шампиона Европе од 2015, са Фенером је почео и припреме за нову сезону, али ипак постоји могућност да наступајућу такмичарску годину проведе у црвено-белом. 

Међутим, Звездина потрага, базирана на правом односу цене и квалитета, није сведена на само ову двојицу играча.

МОНДУ је у клубу са Малог Калемегдана речено да Звезда у оптицају има још двојицу играча и да још није постигнут дефинитивни договор ни са једним од њих.

Судећи према "процурелим" именима Џонса и Антића, лако је закључити да се тражи играч сличних карактеристика, чијим би довођењем састав Душана Алимпијевића био заокружен уочи завршнице припрема за старт нове сезоне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мишко

11.09.2017 17:10

Потврдио Мишко Ражнатовић да је Перо Антић нови играч Црвене Звезде.

ОДГОВОРИТЕ