Мекинро: Ђоковић, Мари и остали ''копирају'' Федерера!

Бивши амерички тенисер Џон Мекинро прокоментарисао је ситуацију у којој са једног великог турнира одсуствује неколико великих имена.

Тенис 10.09.2017 | 19:30
Мекинро: Ђоковић, Мари и остали ''копирају'' Федерера!
Новак Ђоковић, Стан Вавринка и Кеј Нишикори су завршили сезоне, Енди Мари није играо на УС Опену, повукао се из Пекинга и Шангаја, а вероватно ће и из Беча и Париза.

Милош Раонић тек што је прошао операцију ручног зглоба и не зна када ће се вратити. Џон Мекинро верује да ће сви они да 'ударе јако' када се буду вратили.

"Кад пада, онда пљушти јер је више момака избачено ван колосека", рекао је Мекинро за ББЦ. 

Изостанком споменутих имена, указала се шанса за играче попут Кевина Андерсона или Пабла Карења Бусте који су стигли до полуфинала УС Опена. 

На турниру су играли Роџер Федерер и Рафаел Надал и њих двојица су сматрани за главне фаворите. Надал је ушао у финале, Федерера је зауставио Дел Потро, а Мекинро се осврнуо и на његову ситуацију од прошле године. 

"Очигледно, након што Федерер није играо шест месеци и сада му иде добро како иде – освојени Аустралијан Опен и Вимблдон, остали момци размишљају да би могли да 'ископирају' то. Само је један Роџер Федерер, али рецимо Мари делује као да му је то потребно јер је тај кук правио проблеме и на Вимблдону", рекао је Мекинро. 

Мекинро је додао да је и сам имао проблема са куком од 26. или 27. године и да никад после тога није био исти играч. Срећом, објашњава он, данас се играчи много боље опорављају него што је то био случај када је он играо тенис.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар