Зидан о независности Каталоније: Како без Барсе?!

Зинедин Зидан се нада да ће Барселона још много година бити највећи ривал Реала у Примери.

Фудбал 09.09.2017 | 21:00
Зидан о независности Каталоније: Како без Барсе?!
Грађани аутономне покрајине Каталонија одлучиваће на референдуму заказаном за 1. октобар (ако се одржи) да ли ће и даље бити у саставу Шпаније или ће постати независна држава.

Питање је да ли би "изласком" Каталоније из Шпаније и Барселона била приморана да напусти Примеру и да наступа у Првој лиги нове државе, а коментар о томе да је тренер њиховог највећег ривала Реал Мадрида коме би тако било много лакше да се домогне титуле.

Међутим, и овде се потеже питање ривалства које је корисно за оба тима.

"Не могу да замислим првенство Шпаније без Барсе", казао је Француз на конференцији за медије и наставио: "То је једино што могу да кажем као фудбалски навијач. Видим Барселону заувек у овој лиги и то је тако. Надам се да ће тако и остати".

Претходно је Регионални парламент Каталоније усвојио закон који предвиђа организовање референдума о самоопредељењу ове покрајине, да би Уставни суд Шпаније превентивно суспендовао позив на референдум о независности.

Зидан није желео много да говори о овој теми...

"Не, једноставно не желим да причам о референдуму пошто постоје људи који га желе, а и они којији не. Ја не знам шта ће се догодити", додао је човек који је Реалу донео титулу прошле сезоне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЛАЈАВИ КРЕЛАЦ

11.09.2017 10:49

ЛЕПА ПАРА ,ХЕЈ СПАНЦИ НЕМОЗЕТЕ ВИ КАКО ХОЦЕТЕ НЕГО КАКО ТАТА КАЗЕ.

ОДГОВОРИТЕ