Одлази у Америку због лијечења

Милош Теодосић разочарао је јавност чињеницом да ипак неће играти за Србију на предстојећем Европском првенству због повреде листа.

Забава 23.08.2017 | 14:10
Одлази у Америку због лијечења
Он ће ових дана спаковати кофере и отићи у Лос Анђелес, гдје ће се лијечити, док ће његова супруга Јелисавета Орашанин остати у Београду због бројних пословних обавеза које има у наредном периоду.

“Тешко им је пало што се раздвајају, а Јелисавети је још теже што оставља Теа самог на лијечењу. Ипак, позоришна сезона је почела и у септембру ће радити на неколико пројеката. Наставља с играњем у представи Хотел 88, а увелико траје снимање друге сезоне крими серије Убице мог оца, у којој глумица има запажену улогу,” каже извор близак пару.

Јелисавета ће отпутовати у Америку чим буде имала прву паузу, а када Милош буде завршио са лијечењем, њих двоје иду на одмор.

“Причали су и о вјенчању и обоје се сложили да Милош треба добро да се одмори од обавеза и након тога ће се детаљно договорити о припреми црквеног вјенчања, будући да је прије неколико мјесеци одржано само грађанско у једном популарном престоничком ресторану,” каже извор и додаје:

“Још нису одабрали у којој ће цркви и пред Богом изговорити судбоносно „да”, али у опцији је неколико цркава. Сада Тео треба да излијечи повреду, а на одмору ће се договорити о црквеном вјенчању.”

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар