Џошуа: Тукао бих се с ММА борцем, може и да гризе!

Светски шампион у WБА и ИБФ категорији, Британац Ентони Џошуа рекао је да је спреман да уђе у ринг и са ММА борцем под једним условом.

Остали спортови 22.08.2017 | 17:30
Џошуа: Тукао бих се с ММА борцем, може и да гризе!
Тај услов је да нема правила технике завршнице (субмиссион руле) кога има у ММА октагонима.

Прича је покренута у јеку припрема за борбу између Конора Мекгрегора и Флојда Мејведера 26. августа.

Волим да се борим, урадио бих било шта. Можда бих и добио батине. Једина ствар коју не би могли да раде је то правило завршнице, али све остало могу, да шутирају, лактају, гризу - шта год хоће", рекао је Џошуа, преноси ББЦ.

Он је потом додао да не би имао шансе са противником који може да 'дави'.

"Потребно је време да се научи та техника, време које ја немам али када је до чисте агресије и правила борбе дефинитивно могу да се борим, остало ми не смета и не би било проблем", додаје Британац.

Џошуа је недавно рекао да му је жао што се неће борити против Кличка јер се Украјинац повукао, али мора да утаначи датум борбе против Курбата Пулева да не би остао без ИБФ појаса. Мора да се бори и против Кубанца, Луиса Ортиса.

"Превише сам био одсутан са породицом и морам да се вратим у стварност. Седење на плажи и смежурање прстију није живот професионалног спортисте. Морам да се вратим рутини, организујем се и одржим дисциплину. Завршио сам са празницима и враћам се војничком начину размишљања којим иначе живим", истакао је Џошуа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар