Ражнатовић потврдио - златни "орлић" у Партизану!

Партизан и Бајерн Минхен нису се још договорили под којим условима ће трансфер бити реализован, али то за сада неће бити препрека да се млади ас нађе на тренинзима Мирослава Николића.

Кошарка 21.08.2017 | 16:30
Ражнатовић потврдио - златни "орлић" у Партизану!
Марко Пецарски, син легендарног центра Партизана с краја 80-их Мирослава Пецарског, члана генерације која је 1989. освојила Куп Кораћа, од данас ће тренирати са црно-белима.

Ову информацију потврдио је менаџер Мишко Ражнатовић на Тwиттеру додавши да преговори између Партизана и Бајерна из Минхена око услова под којима би 17-годишњак постао играч српског клуба и даље трају.

Али да то, за сада, неће бити препрека да се Пецарски појави на тренинзима Мирослава Николића, на којима ће боравити још један горостас - али из Грчке.

Пецарски је почетком августа учествовао у походу У18 репрезентације Србије на златну медаљу са Европског првенства у Словачкој, где су "орлићи" у финалу савладали Шпанију резултатом 74:62.

Он је на Еуробаскету наступао као играч Бајерна, који га је прошле сезоне држао у другом тиму, односно трећој лиги Немачке. Пре тога, 208 центиметара високи момак рођен 2000. године у Хихону, где му је отац завршио каријеру, играо је за Мега Лекс у сезони 2015/16.

Прошлог лета на У16 Еуробаскету у Црној Гори, Пецарски је учествовао у освајању бронзане медаље, а турнир је завршио као најбољи стрелац, најбољи скакач и члан идеалне петорке.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар