Ђорђевић открио лијепе вијести у Хамбургу!

После серије тмурних информација о повредама "орлова" стигла је једна која најављује разведравање атмосфере пред старт Еуробаскета.

Кошарка 21.08.2017 | 11:00
Ђорђевић открио лијепе вијести у Хамбургу!
Лепе вести из Хамбурга!

После три победе у три дана на Суперкупу, селектор Александар Ђорђевић открио је да ће се екипи током предстојећег Акрополис купа у Атини прикључити и - Немања Недовић!

Наш бек доживео је повреду рамена још 4. августа током базичних припрема на Копаонику и од старта било је питање да ли ће се опоравити довољно брзо да "не закасни" на прву утакмицу "орлова" на Еуробаскету.

После прегледа које је обавио у Малаги и којима је присуствовао и лекарски тим његовог клуба, Уникахе, одлучено је да он може да настави с тренинзима, тако да ће се у најкраћем року придружити саиграчима и покушати да надокнади пропуштено током претходних 15-ак дана.

"У Атини ће нам се придружити Немања Недовић, који је у међувремену обавио прегледе у Малаги и његов опоравак добро напредује", рекао је Ђорђевић после најубедљивије од три победе остварене у Немачкој и то управо над домаћом селекцијом.

"Одиграли смо добар турнир, три утакмице у три дана у ритму који нас очекује на Европском првенству. Утакмица са Немачком је уследила без пуно времена за опоравак после синоћњег меча са Русима, тако да смо одлучили да данас одморимо неке играче којима је пауза била потребна", објаснио је Ђорђевић изостанке Стефана Јовића, Бобана Марјановића и Бранка Лазића.

"Лазић је у мечу са Русима добио ударац у раме, па је и он данас био на клупи. Играчи који су јуче мање играли, данас су имали добре роле и то је позитиван показатељ. Одиграли смо у нашем препознатљивом ритму са јаком одбраном. Турнир у Хамбургу нам је много значио, јер смо из дана у дан биљи све бољи".

Подсећамо, због проблема са листом ноге, Милош Теодосић није ни путовао у Немачку, Недовић је боравио у Шпанији на прегледима, Марко Симоновић је од раније ван строја због своје неугодне повреде, док је из истих разлога у међувремену од Еуробаскета морао да одустане и Мирослав Радуљица.

После серије тмурних вести, ево једне која наговештава разведравање! 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар