Бомба: Јоветић и Митровић заједно у црно-бијелом?!

"Пујо" би се најрадије вратио у Севиљу, али уколико тим из Андалузије не скупи потребан новац - не чини се нереално да он поново заврши у Премијер лиги. Овога пута у Њукаслу код Александра Митровића! Бенитес прави тандем Јоветић-Митровић? Нападач Интера Стеван Јоветић налази се на мети Њукасл Јунајтеда, преноси познати италијански новинар Алфредо Падула.

Фудбал 17.08.2017 | 20:15
Бомба: Јоветић и Митровић заједно у црно-бијелом?!
Једни од најбољих фудбалера које је омладинска школа Партизана "избацила" у последњих десетак година, могли би да постану саиграчи у Премијер лиги, односно у Њукаслу!

Рафаел Бенитез је озбиљно "загризао" за Стевана Јоветића кога Интер не жели и поред фантастичних на припремама, а према писању острвских медија тим са "Сент Џејмсис парка" је спреман да понуди 12 милиона фунти за његове услуге.

У случају да Интер прихвати понуду, он би се тако придружио у нападу српском нападачу Александру Митровићу који није први избор Бенитеза, али неће мењати клупске боје овог лета.

Међутим, Јоветићу за сада није толико "рада" идеја о повратку на Оствро, где је већ играо за Манчестер сити, него се и даље нада да ће Севиља, за коју је одлично играо претходних шест месеци на позајмици, наћи новац којим би могла да плати његове услуге.

Италијански медији наводе да је Њукасл већ питао "неразуре" за позајмицу Јоветића где би они исплаћивали плату, која је око три милиона евра, али популарни "Пујо" жели само трансфер.

Бенитезу су хитно потребна појачања како би сачувао овај тим у елитном рангу...

Наводно је за њега заинтересован и Брајтон, али се то чини као нереална опција.

Јоветић је каријеру почео у Партизану, потом већ као тинејџер стигао у Фиорентину, а након сјајних сезона у Фиренци преселио се у Манчестер сити. Ту његову епизоду у Енглеској обележиле су повреде, а након позајмице Интеру откупљен је 2016. године, но промене Управе и тренера утицале су на то да буде непожељан на "Меаци".

Бивши нападач Фиорентине и Манчестер Ситија је прошлу сезону провео на позајмици у Севиљи, где је оставио одличан утисак, али Андалужани немају довољно новца да га откупе од 'неразура'.

Та опција и даље постоји, али ће оклевање управе клуба са Рамон Санчес Пицхуана покушати да искористе 'Свраке', као и још један нови члан Премијер лиге – Брајтон & Хоув Албион.

Како преноси новинар са 'Чизме', ради се о могућој једногодишњој позајмици двадесетседмогодишњег капитена репрезентације Црне Горе.

Јоветић је играо сјајно и у минулој предсезони, али је тренер Интера Лучано Спалети и поред неколико погодака и асистенција одлучио да му ипак није потребан за наредну такмичарску годину.

"Ако можемо да га доведемо по разумним условима – не видим лошу страну трансфера. Он би могао да буде веома добро појачање за нас, поготово јер нам је потребан још један нападач", сматра један навијач Њукасла.

Шпански менаџер као прву, и једину, опцију у нападу користи Двајта Гејла, док наш Александар Митровић шансу углавном добија са клупе.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар