Вуица отворено о болној љубави

Певачица Алка Вуица није увек била најсрећнија у љубави, о чему је причала, али и открила да ли ће се ускоро венчати са својим садашњим партнером, као што је најављивала.

Забава 17.08.2017 | 16:15
Вуица отворено о болној љубави
"Мислим да се око везе треба увек трудити и да се човек никада не сме опустити. Никада љубав не треба постати рутина, навика, увек су потребна изненађења. Колико год жене мислиле да само њима требају изненађења, треба то и мушкарцима", открила је Алка.

Певачица је открила и да се због болних љубави "бацала" на пороке.

"Нисам због љубави пила аспирине, али сам јако пуно пушила и знала да попијем пуно вина због болне љубави, пишући тужне песме."



Са својим дугогодишњим партнером, сарајевским угоститељем Златком Арсланагићем, планирала је венчање, али како је признала, за сада до тога неће доћи.

"Била је нека идеја о свадби, али мислим да смо одустали. Видећемо шта се још може догодити, бојим се да све не покваримо. Неки је договор да ћемо се венчати кад одемо поново на Кубу, али видим да он то избегава", признала је кроз смех и додала како би, када би могла да бира између каријере и богате удаје, увек изабрала друго.

"Мислим да је увек боље богато се удати јер онда каријеру пуно лакше стигнеш. Ако богат муж има разумевања и финансира твоје жеље, а имамо таквих примера, онда је пуно лакше", закључила је Алка.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар