Лукас је завршио у болници због...

Лукас којем је јуче позлило, отказао је концерт у Сребренику и забринуо све фанове. Аца је за Телеграф испричао шта му се десило и како се сада осећа

Србија 17.08.2017 | 14:28
Лукас је завршио у болници због...
Певач Аца Лукас важи за једног од највећих музичких професионалаца и није фраза кад за нега кажу да би пре умро, него отказао наступ. Ипак, јуче се десило да му управо здравствено стање не дозволи да отпутује и одржи концерт у Сребренику.

Пошто су одмах кренуле медијске спекулације "да је ствар озбиљна", Лукас је на себи својствен начин открио за Телеграф шта му се стварно десило, од чега му је позлило и како му је сада.

"Пошто је готово све новинаре у Србији занимало да ли сам се напио од муке, предозирао од туге, да ли ме је дотукло Соњино писмо, порука Ане Севић или ме је можда Јарић звао, морам ексклузивно да откријем да ства заиста јуче јесте била озбиљна - озбиљно ме је заболео к...ц за све што ће ново да напишу о мени или измисле као разлог отказивања концерта. А тај бол баш у том делу тела зна да буде чудо", каже Аца и додаје да му је заиста жао што се није појавио на наступу:

"Двадесет дана заредом сам радио и јуче ми није чак ни инфузија помогла да седнем у ауто и одем на наступ. Размишљао сам да кренем и такав, али буквално нисам могао."

(Телеграф.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зоол

17.08.2017 14:26

Е па они који су купили карте и хтјели да га гледају нека знају шта га је заболило и како их третира .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

17.08.2017 15:32

Знате кад би га ја исо слусат.2099 год.

Name

Соња

17.08.2017 15:39

Цар био...цар остао...ЗДРАВЉЕ НЕКА ГА СЛУЗИ А ЗА ОСТАЛИМ НЕКА ГА ЗАБОЛИ ,,ПОНЕКАД"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

17.08.2017 20:07

Цовек ради ко црнац а узима лову ко белац. Иди бре,стас у Сребренику и онако они сви боље певају од тебе. Тамо зову ове звезде само да им се исмеју како певају. Пусти босандзеросе, намазани со они ко тотмаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прле

19.08.2017 17:14

Неко му подвалио лосу робу,смрк,смрк

ОДГОВОРИТЕ