ЛЕ - Игор Шалимов: Звездина серија нас не брине!

"Осам утакмица Звезде без пораза? Не брине нас то", истакао је тренер Краснодара на конференцији за медије уочи утакмице са Звездом.  Лоше вести из Краснодара: Најбољи стрелац Русије може да игра против Звезде! „Смолов је почео да тренира у групи, нога му не представља проблем, потпуно се опоравио од повреде и могуће је да ће се наћи на клупи за резервне играче“, каже Игор Шалимов.

Фудбал 17.08.2017 | 08:45
ЛЕ - Игор Шалимов: Звездина серија нас не брине!
Игор Шалимов са пуно оптимизма дочекује дуел са Црвеном звездом у плеј-офу за Лигу Европе. Тренер Краснодара рекао је дан пред први меч у Русији да његову екипу не брине победничка серија Београђана и додао да се свака серија на крају заврши.

"Осам утакмица Звезде без пораза? Не брине нас то, и Амкар је био у серији без постигнутог гола, па је постигао гол против нас. Све серије се на крају заврше. Ми се мирно припремамо за меч, момци су се опоравили. Имали смо три дана, што је сасвим довољно, три дана су нама као недељни циклус. То је било довољно", рекао је Шелимов на конференцији за новинаре.

Фудбалери Краснодара дочекаће сутра Црвену звезду у првој утакмици плеј-офа квалификација за Лигу Европа. Утакмица се игра од 19.00.

Шалимов је навео да се његова екипа за предстојећи меч припремала као и за сваки други.

"Ми се подједнако спремамо за све утакмице. У мечевима Лиге Европа, наравно, детаљније проучавамо противника. Важно нам је у којој формацији играју, како су им распоређени играчи. Још не можемо посебно да издвојимо некога ко је опасан. Припремамо се мирно, као и обично", рекао је тренер Краснодара.

Лоше вести из Краснодара: Најбољи стрелац Русије може да игра против Звезде! „Смолов је почео да тренира у групи, нога му не представља проблем, потпуно се опоравио од повреде и могуће је да ће се наћи на клупи за резервне играче“, каже Игор Шалимов.

Краснодар је спреман за Црвену звезде, коју ће сутра од 19 часова по нашем времену угостити на свом велелепном стадиону, а последње вести које стижу из Русије нису нимало пријатне за навијаче црвено-белих.

Најбољи стрелац руског првенства из последње две сезоне, Федор Смолов, биће у комбинацији за тим Игора Шалимова у првом мечу плеј-офа за Лигу Европе.

„Смолов је почео да тренира у групи, нога му не представља проблем, потпуно се опоравио од повреде и могуће је да ће се наћи на клупи за резервне играче. Црвена звезда је сада у серији победа, али свему дође крај. Мирно смо се припремили за овај меч, три дана су била довољна, подједнако смо спремни за све утакмице. Не бих могао да издвојим неког из противничког тима, сви су подједнако опасни“, рекао је Шалимов пред сутрашњу утакмицу.

Краснодар је на петом месту руске Премијер лиге, али ту још има довољно времена за коначне процене, док у Лиги Европе неће бити поправног.

„Име Црвене звезде је велико, добро знам шта је овај тим освојио. У таквим колективима има велики број квалитетних играча, али наши момци знају како да им се супротставе. Све наше противнике третирамо на исти начин“, додао је Шалимов.

Смолов је прошле сезоне постигао 18 голова у Премијер лиги, а у претпрошлој 20. Када се у обзир узму сва такмичења у претходне две сезоне дао је 48 голова на 75 мечева.

Реванш се игра 24. августа у Београду.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар