Најбољи слободни играчи, има ли нешто за Звезду?

Специјализовани кошаркашки сајт "Еурохоопс" направио је листу од пет најбољих, а и даље слободних играча за евролигашке клубове.

Кошарка 18.08.2017 | 22:45
Најбољи слободни играчи, има ли нешто за Звезду?
Доста клубова је већ оформио 90 одсто екипе, међутим неки од ових пет играча свакако би помогло амбицијама екипа у елитном кошаркашком такмичењу.

"Еурохоопс" рангирао је пре свега играче по искуству играња у Европи, а међу њима се налазе Џастин Долмен, Џои Дорси, Артсјом Параховски, Донтај Дрејпер и Нејт Волтерс.

Долмен је прошле сезоне имао доста проблема са повредама и у Евролиги одиграо је са мо 15 на утакмица, на којима је бележио 7,8 поена. Има 32 година и има још доста да пружи, али је питање његово здравље.

Дорси такође има проблема са повредама, али још већим него Долмен. Американац у претходних неколико година није успевао да остане здрав и стално се мучио са килажом. Крај прошле сезоне провео је у Бест Баликеширу у Турској. Са смањом минутажом могао би да даје солидан допринос у неком евролигашком тиму.

Параховски је имао одличну сезону у Нижњем Новогороду пре неколико година, када је играо заједно са Тејлор Рочестим, Таренсом Кинсијем и Трејом Томпкисном. Међутим, од одласка у Уникс није успевао да поново тако доминантне партије. Сада је слободан агент и видећемо где ће завршити.

Дрејпер је година уназад један од најбољих дефанзиваца на својој позицији у Евролиги. Био би од велике користи свакој екипи као други плеј и свакако да ће ускоро пронаћи ангажман,

Волтерс је прошле сезоне играо у Црвеној звезди, где је пружао променљиве партије, али је на крају ипак оставио позитиван утисак. Није се баш најбоље снашао, али квалитет поседује и "Еурохоопс" се чуди како већ до сада није пронашао ангажман.

Када је реч о Звезди, позиција центра је за сада одлично попуњена, фали једна класична четворка, на крилу и беку ствари стоје сјајно, док се још тражи плејмејкер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар