Повријеђено пет људи у Бањалуци

Пет лица повријеђено је у саобраћајној незгоди на магистралном путу Бањалука - Приједор када су се сударила три возила, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић.

Република Српска 12.08.2017 | 18:43
Повријеђено пет људи у Бањалуци
Маркановићева је рекла да се незгода догодила данас у 14.45 часова у мјесту Пиљагићи када су се сударила два теретна возила и једно луксузно.

Саобраћај на овој дионици је обустављен и одвија се алтернативним правцима.

Увиђај је у току.

(Срна)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

МИЛИЦИОНАР

12.08.2017 18:18

ПРВИ СМО У РЕГИОНУ У САОБРАЋАЈНИМ НЕЗГОДАМА А МУП РС ЈЕ УНИШТИО САОБРАЋАЈНУ ПОЛИЦИЈУ ЈЕР ПО ЊИМА ОНА НИЈЕ РЕНТАБИЛНА КАО ДА ЈЕ ТВОРНИЦА ОБУЋЕ. НАБАВЉАЈУ СТАЦИНАРНЕ РАДАРЕ ДА ПУНЕ ПРАЗАН БУЏЕТ А ПРЕВЕНТИВА ИМ ЈЕ НА ЗАДЊЕМ МЈЕСТУ. ФОРМИРАЈУ РАЗНОРАЗНЕ УПРАВЕ ПОЛИЦИЈЕ А НЕМАЈУ УПРАВУ САОБ.ПОЛИЦИЈЕ. НЕКАДА СУ СВИ МАГИСТРАЛНИ ПУТЕВИ БИЛИ ПОКРИВЕНИ ПАТРОЛАМА ПОЛИЦИЈЕ А САДА ПОЛИЦИЈА САМО ВРШИ УВИЂАЈЕ НЕЗГОДА, ЗНАЧИ ДА СЕ БАВЕ САМО ПОСЛЕДИЦАМА, АЛИ И ОВО ЈЕ ЈОШ ДОБРО КАКВИ ЉУДИ БРИНУ О БЕЗБЕДНОСТИ САОВРАЋАЈА У МУП-А РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

12.08.2017 18:43

Каква управо то су измисљана радна мјеста и циновања подобних зато и јесте овако како јесте.

Name

Начелник

12.08.2017 20:40

Нека има специјалних јединица као да цемо ратовати само не знам против ког фактора.

Name

Гавран

12.08.2017 21:11

Укинули Саобрацајну полицију а основали Агенцију за саобрацај да имају гдје запосљавати свије требе и полтроне.Фујјјј гади ми се све ово у РС у.

Name

Зељко

13.08.2017 09:16

МИЛИЦИОНАРУ,да си икада изашао из своје "штале" у свијет видио би да готово нигдје не постоје полицијске патроле.То је наш рецепт,а управо стационарни и мобилни радари су оно о чему причаш,превентива!Додуше то твој пилечи, милицинарски, мозак не мозе ни схватити!

Name

Зељко

13.08.2017 09:25

Даље, милиционару да си размишља ( немаш одуше чим, размислио би мало и ст људи возе.Засто је у сваком удесу Голф 2?Јесте, реци цес има их највише!Мозда, али они који возе ауто старо између 25 и 34 године морају знати да возе мртвацки ковцег.Ово ти је моја порука,мораш знати да је мериторна јер сваки дан правим 160 км с посла и на посао абуправо на путу на ком се десила несреца!Поздрав ретарду!!!

Name

ДЕГОТХИА

13.08.2017 09:50

СТРАДАЈУ ГРАЂАНИ НА ЦЕСТИ КАО НА ФРОНТУ... А КАДА МИ НЕКО СПОМЕНЕ АГЕНЦИЈУ ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА НА ПУТЕВИМА, ИЛИ КАДА НА ТЕЛЕВИЗИЈИ ВИДИМ НЕПИСМЕНОГ ДИРЕКТОРА ОВЕ ИЗМИШЉЕНЕ АГЕНЦИЈЕ - ОНОГ ЧУБРИЛОВИЋЕВОГ ПУЛЕНА КОЈЕГ ЈЕ ДОСЕЛИО ИЗ НЕКЕ ЗВОРНИЧКЕ ВУКОЈЕБИНЕ И УХЉЕБИО У БАЊА ЛУЦИ ДА "ПЕРЕ" БУЏЕТСКИ НОВАЦ НА ИЗМИШЉЕНИМ И СУМЊИВИМ ПРОЈЕКТИМА, МЕНИ СЕ УОПШТЕ И НЕ СЈЕДА ЗА ВОЛАН... А ТЕК ДА ПРОВЈЕРИТЕ КО ЈЕ СВЕ УХЉЕБЉЕН У ТОЈ АГЕНЦИЈИ - НЕПОТИЗМУ ЉУБАВИ МОЈА!!!

Name

Мрцевци

12.08.2017 20:19

ВЛАДА ХАОС НА ПУТЕВИМА А ПОГОТОВО ИЗА ПОНОЦИ И ТАТИНИ СИНОВИ БЈЕСНЕ И УБИЈАЈУ ОКОЛО НЕДУЗНЕ А ПОЛИЦИЈЕ НИГДЈЕ .КОЈИ ЦРНИ РАДАРИ ПА ТО ФУНКЦИОНИСЕ НА ЗАПАДУ А КОД НАС ЈЕ ДИВЉИ ЗАПАД .ДОЗОВИТЕ СЕ ВИСЕ ПАМЕТИ УНИСТИЛИ СТЕ СВЕ ЈОС ПУСТИТЕ ДА НАС НА УЛИЦАМА ПОУБИЈАЈУ БИЈЕСНИ МОМЦИ И ТО ЈЕ ДРЗАВА

ОДГОВОРИТЕ