ЛЕ: Навијачи Спартака бодре Звезду у Краснодару!

Навијачи московског Спартака "Фратрија" огранизовано ће бодрити фудбалере Црвене звезде у Краснодару.  Звезда ће имати "братску подршку" у Краснодару! Навијачи московског Спартака најавили пут на југ Русије да пруже подршку пријатељском клубу у борби за Лигу Европе.

Фудбал 12.08.2017 | 14:00
ЛЕ: Навијачи Спартака бодре Звезду у Краснодару!
Црвено-бели гостују руском тиму у баражу за Лигу Европе, а меч је на програму у четвртак.

"Фратрија" је јавно позвала своје чланове да организовано аутобусима крену у Краснодар у среду, а ово путешествије коштаће их по 50 евра, плус улазница за меч.

Навијачи Звезде и Спартака често подржавају једни друге у сличним ситуацијама, а два клуба су у последњих неколико година играла и пријатељске мечеве.

Као шампион Русије, Спартак из Москве пласирао се директно у групну фазу Лиге шампиона, па навијачи црвено-белих осим домаћег првенства до септембра неће имати много "обавеза".

Слободно време до тада и прилику да се "загреју" за европске изазове, Московљани ће искористити да подрже братски клуб Црвену звезду, која наредног четвртка (17. август) игра у Краснодару против истоименог тима прву утакмицу последњег кола квалификација за Лигу Европе.

Пријатељство Звезде и Спартака, односно навијача два клуба, навелико је познато, те ће ово бити прилика да се додатно учврсти.

"Најватренији" навијачи руског клуба, Фратрија, позвали су све заинтересоване да за 3.400 рубаља, око 50 евра, крену на пут и пруже подршку Београђанима. Уз то, очекује се и долазак око 200 навијача из Србије, тако да ће екипа Владана Милојевића имати сасвим солидну подршку за овако удаљено путовање у изузетно важној утакмици.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар