Партизан: Три промјене за дерби у Новом Саду!

Ђукић вероватно мења штопера, задњег везног и голмана за меч са Војводином.

Фудбал 12.08.2017 | 15:45
Партизан: Три промјене за дерби у Новом Саду!
Изгледа да је Мирослав Ђукић решио да промеша карте у тиму Партизана пред први велики дерби у новој сезони, са Војводином у Новом Саду у недељу! Како су пренеле Вечерње новости, а потврђено је и МОЗЗАРТ Спорту, пораз од Вождовца у прошлом колу и кардиналне грешке голмана Филипа Кљајића, односно штопера Лазара Ћирковића, приморале су шефа стручног штаба да озбиљно размисли о ротацији уочи мечева који би у великој мери могли да утичу и на даљи ток сезоне за београдске црно-беле.

Јер, подсетимо, после дуела са Војводином, екипу Партизана у четвртак, 17. августа очекује и дуел са мађарским Видеотоном у плеј-офу за пласман у Лигу Европе.

Оно што је се може чути из Земунела, за суперлигашки дерби у Новом Саду, на гол Партизана би уместо Кљајића могао да стане Немања Стевановић који је и у завршници прошле сезоне чувао мрежу црно-белих. Тада је, после неколико несигурних потеза, у финалу Купа Србије против Црвене звезде Стевановић је био један од најзапаженијих појединаца. Ове сезоне међутим, до сада није добио прилику.

Друга промена наравно односи се на штоперску позицију и Лазара Ћирковића који је против Вождовца пружио прилично слабу партију, уз велику дозу несигурности. Тренер Ђукић ће у Новом Саду прилику пружити Немањи Р. Милетићу који је летос стигао из Белгије, а у досадашњем току сезоне је добијао прилику углавном на позицији десног бека када је одмарао стандардни Мирослав Вулићевић.

Трећа промена за меч са Војводином у односу на претходну утакмицу биће можда и најважнија за Партизан, а то је повратак у тим Бразилца Евертона. Он је прескочио окршај против Вождовца због лакше повреде.

Иначе, у конкунрецији за место у самој средини терена биће Милан Радин који је у среду заменио повређеног Небојшу Косовића. И управо је Радин био један од ретких који је у последњих пола сата те утакмице оставио позитиван утисак. За очекивати је, ипак, даЕвертон и Марко Јевтовић добију предност у срцу везе.

Дуел Партизана и Војводине у Новом Саду игра се у недељу од 19 сати на стадиону Карађорђе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар