Пезер: Из ината сам остварио циљ и оборио рекорд!

Нови рекордер Босне и Херцеговине у бацању кугле Месуд Пезер, члан Атлетског клуба Зеница, рекао је да се осјећа најбоље до сада у својој каријери јер је остварио свој циљ - бацити куглу више од 21 метар.

Остали спортови 31.07.2017 | 08:15
Пезер: Из ината сам остварио циљ и оборио рекорд!
Пезер је у суботу на Атлетском митингу у Сокоцу бацио куглу 21.40 метара, што је пуно више од досадашњег рекорда 21.11 метара који је 33 године био у власништву Златана Сарачевића.

Атлетски репрезентативац БиХ је додао да замјера надлежним институцијама што није могао отићи на припреме у Шведску, због Шенгена.

"Због Шенгена и нисам могао да идем у Шведску да тренирам и да се са својим тренером припремам за Свјетско првенство у Лондону, али тај неки инат је у мени прорадио и показао сам да сам велики спортиста и човјек, да сам постигао врхунски резултат након мукотрпног рада и тренирања", рекао је Пезер новинарима на Сокоцу.

Пезер је био у дилеми да ли да учествује на 17. Атлетском митингу у Сокоцу, али је на крају побиједила нада да ће бити најбољи и дошао је на стадион "Бара", гдје су, како каже, услови, организација и укупна атмосфера били идеални, што је утицало на његов врхунски резултат.

Извор: мондо.ба/СРНА

Коментари / 0

Оставите коментар