Надал о првом мјесту и Килијану Мбапеу...

Рафаел Надал причао је са бившим тенисером Хуаном Монаком, који сада ради као новинар, о разним стварима, пре свега броју 1, али и Мбапеу.

Тенис 31.07.2017 | 15:30
Надал о првом мјесту и Килијану Мбапеу...
Монако као и већина људи који прате тенис сматрају да ће се борба за прво место до краја водити између Рафаела Надала и Роџера Федерера.

"Истина је да увек пратим свој пут. Слажем се да смо Федерер и ја можда најспремнији да се боримо за прво место, али од доста тога зависи ко ће на крају бити на врху. Морате да сачекате и видите. Особа која буде могла да држи висок ниво игре дуже време имаће највеће шансе да годину заврши као најбољи", рекао је Надал.

Поред приче о тенису и повратку Шпанца у врх тениса, Монако је искорстио прилику да "Краља шљаке" пита, какво је његово мишљење у вези Килијана Мбапеа, који се претходних дана доводио у везу са Реал Мадридом.

"Веома је млад и велика је то инвестиција, али ако бих морао да се кладим на некога да ће бити велики играч, кладио бих се на њега", казао је Рафа, који познат као велики љубитељ фудбала и Реал Мадрида.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар