Неокомунистичка политика РТРС-а

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица данас је упутио отворено писмо генералном директору Радио-телевизије Републике Српске  Драшку Милиновићу у којем тврди да се РТРС ставио у службу СНСД-а и да има уређивачку политику утемељену на Гебелсовој доктрини по којој 100 пута поновљена лаж постаје истина.

Република Српска 20.07.2017 | 13:08
Неокомунистичка политика РТРС-а
Господине Милиновићу,

Ваша јучерашња реакција, жалопојке како неко на Вас врши притиске, док је кућа којом управљате најбоља, најгледанија, носилац процеса дигитализације итд...и у њој би све било идилично да није опозиције која тражи поштовање закона, додатна је потврда да сте тек мегафон владајућег СНСД-а који се нашао у паници када је постављено питање законитости његовог рада.

Прије свега, требало би да знате да Ви нисте Радио-телевизија Републике Српске, и кривична пријава против Вас није кривична пријава против Радио-телевизије Републике Српске, него пријава против овлашћеног лица које не поштује законе. Институције су, господине Милиновићу, изнад свих нас и не зависе од судбине појединаца.

Чега се плашите? Један дан мониторинга информативних емисија, други дан закона? Зашто, ако радите у складу са законима и професионалним стандардима?

Господине Милиновићу, нећу Вас питати о наводима новинара Бориса Грујића о новцу који је исплаћен вишемјесечном специјалном госту-уреднику Вашег Дневника Горану Сувари. Тим нека се баве истражни органи, ако желе да раде свој посао. Али је трагикомично да наводите како на РТРС нема шунда, а у централној информативној емисији уступите толико простора лицу са потјернице да му је на минутажи позавидјела и госпођа Жељка Цвијановић, Ваша претпостављена.

Тачно је господине Милиновићу да се у куповину програма не разумијемо ни близу као Ви. Ви сте ту експерт. Али, нећу о томе, јер и то је посао за истражне органе. Да ли заиста, господине Милиновићу, мислите да ништа не знамо о куповини програма од сеоских продукција и стотинама хиљада марака које су отишле њима, иако РТРС има капацитет да направи далеко боље емисије?

Да ли мислите да не знамо ништа о пословању са кумовским фирмама или привилегованим набавкама техничке опреме? Знамо генерални директоре све, јер на РТРС постоји јако много честитих људи који више нису могли да гледају како уништавате јавни сервис!

Ваљда сте због тога у рачуноводству и ангажовали госпођу која је занат ''испекла'' у Балкан инвестмент банци за коју сви знамо шта се тамо дешавало, а претходно се ''увјежбавала'' у једној приватној телевизији због чега је МУП такође водио истрагу.

И када смо код финансија, сви ми који смо носиоци јавних функција, па и Ви, треба да служимо као примјер другим. Зато Вас позивам да јавно објавите свој имовински картон! С обзиром на то да и Вас плаћају грађани, они треба да знају како је могуће да је РТРС под Вашим руководством доживјела финансијски суноврат, толики да су јој на крају 2015. године краткорочне обавезе премашиле вриједност текуће имовине за око 4,6 милиона КМ (што ће рећи да сте је довели у стечајно стање), и колико се за то вријеме повећала вриједност Ваше приватне имовине!? На који начин сте стекли пентхаус, стан и скупоцјени аутомобил?

Да ли Ви, господине Милиновићу, заиста вјерујете да смо сви ми толико наивни да би повјеровали у Ваше жалопојке да је за лоше финансијско стање РТРС одговорност у Федерацији која не убире претплату на задовољавајућем нивоу!?

Господине Милиновићу, и према Извјештају Канцеларије за ревизију рада институција БиХ, инкасо служба РТРС је само у 2015. години наплатила 10.394.014 КМ, од чега ни марка није уплаћена на јединствен рачун за расподјелу РТВ таксе! Исти случај је и са 2016-ом годином.

Дакле, оно што не добијете из Федерације надокнадили сте од претплатника у Републици Српској. Да ли, господине Милиновићу, уплате преко Пошта Српске иду на јединствен рачун? Одакле, када тако добро водите финансије, дуг РТРС према БХРТ-у 10.837.765 КМ на дан 31.12.2015? Како ћете ријешити овај дуг?

И пошто сте љубитељ рекета, односно тениса, ред је да јавности кажете колико сте плаћали преносе Ролан Гароса? Ко је плаћао Ваша путовања да сједите на трибинама у Паризу? Сјећамо се Ваше ложе још од страшних поплава 2014. године, када се српски народ борио за своје домове, а Ви нам се смјешкали из Париза.

Морам рећи и да сам изненађен да сте имали образа поменути дигитализацију, и још се похвалити да је она Ваш успјех. Добро Вам је познато да је процес дигитализације годинама таворио јер два сазива Савјета министара у којима су сједиле Ваше партијске колеге из СНСД-а нису успјела постићи договор око власништва над дигиталном опремом. Исто тако знате да је Српска демократска странка та која је издејствовала одлуку Савјета министара да власници дигиталне опреме буду јавни сервиси. Дакле, и РТРС.

Нажалост, даљи процес дигитализације угрожавате Ви лично. Првој приватној телевизији у Републици Српској, ТВ К3, не дозвољавате улазак у Мултиплекс А, доводећи у питање њен опстанак. Тјерате приватне телевизије из Републике Српске, плашећи се конкуренције, да у процес дигитализације улазе преко Сарајева! Срамота! И више од тога, али и за то постоје закони и рјешења.

И пошто сте тако храбри када је опозиција у питању, морам Вас питати како то да нисте смјели ни ријеч критике изречи на мостарски договор Вашег шефа Милорада Додика и његовог партнера Драгана Човића, а који се тиче ХДЗ-овог Закона о јавном РТВ систему.

Подсјетићу Вас, Милорад Додик је подржавајући тај Закон подржао све оно чему се Ви противите. Подржао је Мрежни оператер као четврти субјект система јавног емитовања и још је прихватио да му сједиште буде у Сарајеву! Зар то по Вашим уређивачким аршинима није издаја и пренос надлежности!? Да се макар потрудио па за РТРС узео већи проценат од РТВ таксе, али ни то! Како сте, ако штитите интересе РТРС, могли прећутати један такав атак на РТРС као институцији Српске?!

Ипак, морам признати да се у једном слажем са Вама, а то је да је ''Јавни сервис Републике Српске опстао и у тежим временима и да ће опстати и сада''. Ја бих то поједноставио - преживјеће и Вас! У аналима РТРС остаће једна срамотна страница на којој ће писати како сте финансијски урушили РТРС, доводећи га до стања стечаја, али и да сте имали неокомунистичку уређивачку политику утемељену на Гебелсовој доктрини да 100 пута поновљена лаж постаје истина.

Можете, господине Милиновићу, лагати колико хоћете – измишљати ''издаје'' и теорије завјера, револуције, Сороша, етикетирати опозицију, наше функционере, позивати на линч итд.. Можете колико хоћете, али, запамтите – нећете докле хоћете!

Господине Милиновићу, волио бих да могу рећи да сте макар апологета режима, нажалост, Ви сте само потрчко владајуће партије чији посао раде други, тј. потрчко коме недорасли функционери СНСД-а диктирају прилоге, и иза Вас ће сем финансијског колапса остати опште неповјерење јавности према РТРС.

Уосталом, да ли сте се макар мало зацрвенили и ставили прст на чело након што сте се нашли у Извјештају Европске комисије о напретку БиХ и то као тамна мрља на образу СНСД-а. Да ли Вас је срамота да у једном документу из XXИ вијека пише да је један јавни сервис (РТРС) под партијском контролом?! Да ли Вас је професионална и људска срамота што сте означени као последњи партијски уредник јавног сервиса на тлу Европе?!

И на крају, без обзира на размјере Ваше прљаве кампање, непрофесионализма, партијске обојености, знајте: на сваком мјесту, у свакој прилици, борићемо се да РТРС буде сервис грађана. Сервис који ће бити коректив институцијама и отварати дијалог између појединаца и институција. Борићемо се да РТРС не буде сервис ни Вашег СНСД-а ни нашег СДС-а, него јавни сервис и у функцији оних који га плаћају.

И на крају, волио бих написати с поштовањем, али Ви то својим понашањем нажалост не заслужујете.


Предсједник
Српске демократске странке

Вукота Говедарица

Коментари / 87

Оставите коментар
Name

Окупациони РТРС

20.07.2017 11:14

РТРС је у рукама СНСД од 1997 када су га насилно узели странци а онда га ти исти 1998 предали Додику и све до данасњих дана! РТРС никада није био сервис свих градјана Републике Српске а док је СДС (2003-2006) био на власти РТРС-ом су управљали углавном Додикови људи и странци,сјетите се само Бокицке и Симица који су у то вријеме имали емисије ИСПОД ТЕПИХА и сл. и да су управо док је СДС био на власти нападали званицну власт!? Дакле РТРС је у Додиковим рукама од 1997 па до данас,а све то народ плаца из свог дзепа! Доста је!!! РТРС це бити свих Срба или га неце бити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

20.07.2017 11:24

Да не прицамо о томе када је Миле наредио РТРС-у да не извјеставају о НАТО агресији на Србију.

Name

Ђуро

20.07.2017 12:36

Прије неће бити тебе него РТРС-а!

Name

ре

20.07.2017 12:49

Такодје и "легендарна" емисија "Без пардона" са антиталентованим глумцима, која би у данасње вријеме имала материјала за свакодневну једноцасовну емисију - али, данас тзв. "беспардонаца" нема нигдје, да се огласе поводом ове политицке несреце?!

Name

Коwалски

20.07.2017 13:36

Како може неокомунистичка стратегија бити заснована на фашистичкој парадигми?

Name

шумадинац

20.07.2017 11:14

уууууу Ј***о си му кеву овим излагањем. Мислим да се укоцио од страха & стида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

20.07.2017 11:21

Овакву пропаганду није видјела ни Хитлерова Њемачка. Али неће ни Милиновић довијека моћи радити шта хоће. Влада пада догодине и онда ће се многе карте отворити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.07.2017 10:35

Зесца је била у Милосевицов Југославији.

Name

Славко

20.07.2017 11:22

Браво предсједнице. Јос сте благи били јер тај тзв. Јавни сервис је смеце. Огавно смеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

20.07.2017 11:22

РТРС Додиков приватни медији

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС ТВ Бастиља

20.07.2017 11:23

Прво мора пасти тв бастиља и њихове лажи да би пао СНСД. САМО СНАЖНО ПРЕДСЈЕДНИЧЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

20.07.2017 11:24

Г-дине Говедарица. У Источном дијелу РС само 2% грађана гледа РТРС. Жалосно и биједно. Ја нисам хтио да гледам утакмицу Србија-Велс. Јер како слушати цорсовица који је 91 године био новинар АС-а. Ту телевизију прескочите на даљинском. Сацувацете и живце и имацете миран сан. Гледајте АТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко Дабић

20.07.2017 11:51

Будало Цорсовиц Драгиса је СДС на квадрат ста има има везе гдје је радио прије рата али будала беспослена па да несто написе!?

Name

Гојко

20.07.2017 12:02

Шта има, два посто!? Јесу ли били избори? Јел се може побиједити са два посто? Шта булазниш?

Name

007

20.07.2017 12:24

Будало 1991 г. у Ас-у Цосовиц је имао чланак о Мици Станисицу првом полицајцу РС. Шта ти знаш о Формирању полиције РС. Овдје се не говори о изборима него о гледаности ТВ БЛ. Ти коњу само да несто напишеш. Ако невјерујес послацу ти фотокопију чланка о полицији РС која је формирана на Сокоцу и да ти кажем да ми је била част бити у том строју.

Name

Бобан

20.07.2017 12:28

Гојко, људи су гласали зато сто су уцијењени и испрепадани, а то смеце од телевизије, не морају гледати.

Name

Истина

20.07.2017 13:34

Ратко је у праву.Да нема Драгише и храбре екипе из Источног Сарајева неби било ни овог писма и истине шта се све ради на РТРС-у

Name

ре 007

20.07.2017 13:59

Хвала Драгиси сто ово све достави на праве адресе

Name

Браво

20.07.2017 11:27

Свака цаст, Вукота. РТРС је срамота за сваког Србина, а и за професију. Зато и пропадају, назалост, као сто пропадају све институције и предузеца којима влада СНСД и њихови похлепни а неспособни кадар. Зали Бозе цасних људи који су створили РТРС '92. Сад ме и не цуди да управљаци те партијске тв нису схватили да данас сви имамо избор од најмање 500 тв канала, интернет, и да своје лази они пласирају само себи. Нико нормалан то и не гледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ајла

20.07.2017 11:53

Аха, види се по резултатима избора како не гледа...

Name

Ре Ајла

20.07.2017 12:16

Све ово је истина и није проблем што неко као гледа већ што није способан да разлучи лаж од истине.Свако ко је иоле писмен могао се безброј пута увјерити у лажи и неистине изнесене на РТРС-у.Покушај некада размислити и потражити и неки други извор информација и видећеш у коликој си заблуди ако вјерујеш у све што чујеш на РТРС-у.

Name

Рајко

20.07.2017 14:57

РТС је најбоља телевизија на балкану .

Name

Гр

20.07.2017 11:31

Како Биљана подноси врућину? Има ли се чиме расхладити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

20.07.2017 11:33

Легло криминалаца и црвених кмера, што прије багру растјерати! Куд не упадошмо у бастиљу послије протеста 2014?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

20.07.2017 11:35

Свака му је ко Његошева. Свака части Говедарици а и Грујићу такве људе треба подржати а не мафију који своје богатство величају на основу сиротиње и богате се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номад

20.07.2017 11:35

Ово је сулудо. Народ плача претплату да би РТРС радила притив њих. Нећу више да плаћам Додиков намет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ама

20.07.2017 12:08

Пола програма су рекламе и најава СТА ЦЕ БИТИ НА ПРОГРАМУ, а када је прилог о дрварској дрењијади траје 15 секунди. Нема од тога ниста.

Name

Дрварски берберин

21.07.2017 06:41

Немој Ама тако..??!! Зар се не сјећаш колики су прилози били када се Дрењијада поклопи са предизборним циркусом..??!! Аааа..?? Сјети се, мало се присјети. Била је то главна вијест тих вечери. И најдужа. Уз прегршт обећања народу дрварскоме. И како је тада, уз толико обећања и шарених лажа, било лијепо и поносно бити Дрварчанин.

Name

Дарко Миха

20.07.2017 11:42

Неће ни они довијека тровати народ. Само би волио бити ту када ови са РТРС сазнају да је Додик отишао са власти и да им видим фаце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Далибор Петковиц

20.07.2017 11:42

Баш тако, црвена им боја одлично пристаје. Једино немају Голи оток. Послушнике и издајнике су већ измислили!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро није Брцкало

20.07.2017 11:43

Бас тако могу како хоце али не могу докле хоце. Фабрика лази мора пропасти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

20.07.2017 11:44

Полтрончину Милиновића на улицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црвни.боредел

20.07.2017 11:46

Они це на крају створити контра ефекат. ја сам био цлан СНСД-а, а гледајуци РТРС схватио сам сву обману коју раде. Трунке искрености у тој ТВ куци нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полако професоре....

20.07.2017 11:46

Не заноси се толико, млад си да би те срцка опалила. Увијек надјете некакву тему за препуцавање и ти цистис испред тудјих врата а на твојим вратима смеца до грла. Боље је теби да се мало припазис другара из ПДП и НДП јер теби и СДС-у копају дууубоку рупу из које цес се теско извуци. Мислим да је теби у овим тренуцима најмањи проблем РТРС, СНСД, Додик и Милиновиц. Проблеми су тик око тебе и ако то не видис, боље од оног сто це те снаци и не заслузујес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре-милос

20.07.2017 12:09

Та ти је добра, ипак мислим да му је ово до сада један од најбољих потеза.

Name

Милос

20.07.2017 11:52

Вукота,води народ пред зграду,ово се висе не мозе издрзати! Ово није Додикова него телевизија свих нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОГДЕ

20.07.2017 11:54

Е мој Говедарица.. Милиновиц је нерелевантан и не треба да се спустас уопсте да му се обрацас..Он је ејдан изгубљени комплексас несрецник који је ту неким слуцајем. Једини посао му је рекет и манипулације, кокосанер као и сеф му Миле и краљица кокоска Цвијка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС је био против СДС

20.07.2017 11:59

РТРС је био прозив патриотских снага, чак онда кад је СДС чинио владу. Увијек је некоме сметала национално одговорна политика у Србији и Републици Српској. Зато је и дошло до окупације релеја. Задњих година је РТРС одани сервис владе и велики противник опозиције. Ови су наводно "успјели" елиминисати нечије тајно управљање. Тема за размишљање, да ли су стварно Милови преузели РТРС, или су ти који су тајно управљали са РТРС лажу да су против да Миле остане на власти, а све иза леђа чине дан његови пљачкаши и неокомунисти остану на власти. Ближе сам овој другој тези. Иначе, добар потез Говедарице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отреси их!

20.07.2017 12:09

Вуле! Ситуација није сјајна.Налазиш се у маказама између СНСД,што је и нормално и бивших и садашњих ђутурум СДС-оваца,што је горе.Ову другу ђутурум-лоповску екипу Босић је "разбуцао" и модернизовао странку.Твој задатак је те авети ставити у страну а новокомпонованим типа Огњена Тадића дати до знања да је СДС дао им шансе што ником,али у недостатку интилигенције,прокоцкали,избрукали се (тв дуел Додик).Овој првој екипи:профитера,дезертера,лопова..., што вас зову ткз . и издајницима ,озбиљно дати до знања да ће те прекинути сваку сарадњу са њима,и то учинити ,и водити аутохтону политику на нивоу БиХ,нормално у интересу народа.Радикално се политички треба обрачунати са помрнутим групацијама.Ако нисте спремни на радикалне заокрете,баталите ту игранку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиционер

20.07.2017 12:10

Па Вукота брате некидан си био гост комунистичка партије Кине, а сад оптужујеш РТРС за комунистичка методе. Не води се тако висока политика. Распаде нам се странка западно од Врбаса СДС висе нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

20.07.2017 12:42

Нема старих полтрона а СДС-а има и биће најјачи.

Name

ааа

21.07.2017 11:57

Ти си Додиков милиционер.

Name

Ста је "Неокомунизам"? (Wикипедиа)

20.07.2017 12:14

Неокомунизам појам који се користи за описивање настојања рехабилитирању идеологије комунизма и која тежи повратку и обнављана комунизма. Неокомунисти се покушавају разликовати од тоталитарног комунистичког система у европи 20. вијека Припадници бивше номенклатуре у реалсоцијалистичким земљама који су студирали примјерице у Титовим, Цеаусесцуовим или Стаљиновим факултетима и који су уживали у привилегијама у бившим системима још увијек дјелују у медијима и јавним расправама. Неокомунисти дјелују у многим државама укљућујући Хрватску, Њемачку, Аустрију, Русију, Словенију и Србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

20.07.2017 12:16

Који је коњ овај Говедарица !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Србин

20.07.2017 12:24

А ти си говедо простаце један.

Name

Лали

20.07.2017 12:28

Слазем се са тобом 100%

Name

ББ

21.07.2017 04:27

Говедарица је рекао само један мали дио истине.

Name

ааа

21.07.2017 11:55

Ти Србин, не дај БОЖЕ, ти си ЦРВЕНИ.

Name

Марко Ивић

20.07.2017 12:16

Ја само не могу да разумијем оне који уопште гледају ту фабрику лажи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

два стана

20.07.2017 12:48

УЛИЦА

Name

Горан Косовац

20.07.2017 12:19

Изаћем на улицу и видим људе како копају по контејнерима и када дођем кући упалим ТВ и на РТРС чујем да нам је живимо боље него у западној Европи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

21.07.2017 11:54

Да, мање смо задужени него Америка. О БОЖЕ драги како не видимо како добро живимо у овом сиромаштву. Да није жалосно било би комично.

Name

Марија Н.

20.07.2017 12:20

Да та из рацуноводства није мозда Марија Н., па та краде из оцију, сада је главна за сакривање података о наплаценој претплати и медјусобну расподјелу украденог новца измедју неколико људи из РТРС

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУЈО И ЗЕНА МУ СЛАВА

20.07.2017 12:41

КАКО ВАС ПРЦА овај Хрват ДОБИККК

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнез

20.07.2017 12:43

Опали их Вукота момацки. Свака цаст! Јос да ти ови неки твоји не забијају ноз у ледја сто им је странка дала добре позиције. Али они мудрују и мудрују... Не прате те Вукота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

20.07.2017 12:44

Само ти Говедо пиши саопштења и избјегавајте гостовање на РТРС-у па ћете проћи као и 2016 и јос горе. Јел вам крив РТРС сто васи кандидати и кад додју у неку од емисија немају ниједан адекватан одговор на постављено питање посто се боје да неби увредили сефа Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

21.07.2017 13:03

ајооој...100% у браду :)

Name

Ртср

20.07.2017 12:45

Среца не плацам ртв таксу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Просјечни Рогатичанин

20.07.2017 12:48

Долее СНСД режим, сва Рогатица је уз господина Говедарицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

поздрав из Рогатице

20.07.2017 19:37

Пиши у своје име. Нити сам уз њега нити ћу бити

Name

Рогатица

21.07.2017 11:41

Ти нам и не требаш, такав какав си! А црвениш се, црвениш.

Name

Позз из БЛ

20.07.2017 13:04

Подрска предсједнику Говедарици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

20.07.2017 13:47

Цитам ове коментаре па се питам зар јос има неко ко гледа ову телевизију!? Мени уопсте не смета јел је не гледам и како це ми несто сметати сто не знам ста се тамо десава!

Name

Дарко Миха

20.07.2017 13:12

Милинић је уствари потпуно небитан лик на РТРС је радио као спикер и сада је постављем тамо као параван и он ти ама баш ни очему не одлучује. Други играчи из СНСД вуку конце

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

20.07.2017 13:17

Говедарица је погријешио само у једном. Тврди да на РТРС-у има много добрих људи!!! Све док ово и слично тврди он и остали функционери "СЗП" нека више не очекују мој глас и подршку. Можда има поштених али их је јако мали број. Све што ради на "државним јаслама" је исто тако одговорно за насиље које се проводи над нама који смо противници режима. Насиље се проводи не само преко РТРС-а него и преко свих "јавних предузећа". Нико у овоме није невин а опозиција тешко да може очекивати побједу на изборима ако и даље буде тражила своје "папке" у режимским структурама. Побједу очекујте само ако будете искрено суосјећали са народом и ако постанете сапатници нас који смо прогањани од стране режима и свих нивоа власти у Р. Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рођо

20.07.2017 13:20

РТРС поставља границе када је политичка пристрасност у питању, никад нико до сад није оволико блатио ''другу'' страну као РТРС сад функционере СДС-а. Ипак ово је толико провидно да се питам ко им више вјерује!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

20.07.2017 13:21

МАТУ СУ МАСНО ПЛАТИЛИ ЈЕР ЧОВЈЕК ОД СЕБЕ ПРАВИ БУДАЛУ СА ПИТАЊИМА КОЈА НИ ДИЈЕТЕ ИЗ ПРВОГ РАЗРЕДА ОШ НЕ БИ СЕБИ ДОПУСТИЛО А НЕ КАО ,ПОЗНАТИ " НОВИНАР ХАХАХА ТОЛИКО СЕ ИЗВАЉУЈЕ ДА ЈЕ ТО ВАН СВАКЕ ПАМЕТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

21.07.2017 11:36

Шта се стварно дешава са Матом?

Name

МК

20.07.2017 13:33

ТРБА НАРОД ДА ИХ КАЗНИ ПА ПРЕСТАНЕ ПЛАЋАТИ ЈЕР ОНИ ОВАКВИМ РАДОМ КАО ЈАВНИ СЕРВИС КРШЕ ЗАКОН ОНДА НЕКА ДРЖАВА ПЛАЋА СВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

20.07.2017 13:43

Срамите се господо из РТРС-а. толик осте завадили овај народ. Милиновићу гдје ћеш радити кад добијеш отказ. Можеш само у Абесиниј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

20.07.2017 14:45

ФРАПИРА СЕ ЧОВИЈЕК КАД ВИДИ КОГА ГУРАЈУ НА НАЈВЕЋЕ ФУНКЦИЈЕ У СРПСКОЈ ДРАШКО МИЛИНОВИЋ ЈЕ БИО ПОТРЧКАЛО У СТРАНЦИ ГУРАЊЕМ ЈЕ ДОШАО СВИ ГА ЗНАЈУ НАИВАН ДОЧЕПАО СЕ ПАРА ТО ЈЕ ПОСЛИЈЕРАТНИ СИНДРОМ КАД НЕ ШТО ЧОВИЈЕК ПОЗНАЈЕ БРАТЕ БОЛИ ГЛАВА .СВИ ЗНАМО ДА ТУ НЕ МА ПАМЕТИ ШТИТЕ ИХ НАЈВЕЧИ ОРГАНИ ЧИЈИ СУ ПОДАНИЦИ НОН СТОП СЕ ПОСТАВЉАЈУ ЉУДИ ПОДОБНИ А ХАРИЗМА ПАМЕТ ЕМАНЦИПАЦИЈА КО О ТОМЕ МИСЛИ СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

20.07.2017 15:03

Нека се срами Милиновиц. И нек се запита гдје це догодине радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

20.07.2017 17:29

Напокон господине Говедариц, пуцате на праву мету , не на РТРС већ најодговорнијег. Драшко није проблем СДС-а, он је проблем РТРС-а, СНСД-А, ДНС-а,...проблем народа. Зато га треба мицати и то у затвор.Знају сви да је то заслужио, то је најбоље рјешење за све па и за њега. Годину барем у затвор па онда у Њемачку да ради као конобар да осјети како је сладак поштено зарађен хљеб. Зашто??? Па човјек је толико проклет за парама да је у стању растурити РТРС, издати СНСД, завадити народ до крвопролића а да опет остане гладан. Њему хитно треба неко помоћи да охлади главу.Дати таком човјеку моћно оружије као што је РТРС је равно као кад Кустурица мајмуна стави у тенк. Ви сте одговорни као вођа највеће опозиционе странке да инсистирате на томе. Тачно је да ћете тиме помоћи и Додику али Боже мој ,народ је најпречи. Кад већ пуцате на праву мету онда користите и бојевну муницију, поднесите и кривичне пријаве криминал на РТРС-у. Сигурно знате за милион марака купљених филмова у Македонији , сигурно знате за још многе ствари , ако не знате распитајте се, радите. Додик и влада тако дуго јер је највреднији. Васковић зна све о криминалу на РТРС-у почео писати ,најавио па нагло зашутио... А Ви! Ако хоћете да се докажете, да радите за народ,морате имати провјерене и истините податке ,на три стране провјерите , ,не треба додавати, само истину и то је довољно. Немате Ви преча посла, ни боље помоћи овом народу од увођења реда на РТРС-у. Данас је информација јасна, и истинита најзначајнија за развој друштва . СРЕЋНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Берза рада

21.07.2017 11:05

А зашто да конобарише у Њемачкој, зашто не овдје, или пак у Сомалији, у Судану, у новом Џибутију... Е тамо је право конобарисање, прави пос'о за такве и сличне.

Name

Требиње

20.07.2017 20:01

Провјерите и покажите накнаде предсједнице УО РТРС Даре Цвијетић за УО РТРС и Одбор система.Запањиће Вас податци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДНИК

21.07.2017 06:29

Сада[њи предсједник уо прима мање 1000км него пртходници.Г.Цвијети' [аље у Требиње 500км и оставља у БЛ 500км.Новац се даје неком од радника.Ја сам један од тих који прима.

Name

Сдс

20.07.2017 20:40

Сдс мора да згази ту багру. Своје сјене треба да се пласе. Казна наравно затвор и то дугороцни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роле

21.07.2017 05:49

Петоколонаси немирују све им смета СА предзнаком србска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајмуни

21.07.2017 07:01

Мајмуни црвени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Говедарица,

21.07.2017 09:18

Пази на онај тр рацун ,у трсцанској банци ,коме ти солис памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

21.07.2017 11:30

А коме ти солис памет јадниче један? Још се представљаш Говедарица. Не каљај име племена! Напријед Вукота! ТВ Бастиља мора пасти! Црвена власт мора пасти! Народе мислите на будућност наше дјеце и унучади као и оне која ће се родити. Живот се не завршава са нама!

Name

Племић

21.07.2017 12:40

"Напријед", забога фина племена, само не знам како су добили презиме, али знам да редовно троше брашно Тип-500, а возе само ТАМ 150.

Name

Напријед

21.07.2017 16:27

Сви самозвани племићи ма ко они били ће клавирати у затвору који не живе од свог рада, не једу зарађено "брашно" и не возе зарађен "тамић". Напријед браћо, хватајмо лопине и криминалаце!

Name

Срам

21.07.2017 11:32

Има ли ико срама на том РТРС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

22.07.2017 06:45

Овај придјев 'неокомунистичка' није баш адекватан. Боље би стајало: лоповска, коруптивна, рекеташка, бандитска, у служби пљачке народа и сл. То је већ илустративније и сликовитије, ближе истини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упорно!

22.07.2017 09:41

Реакција руководства РТРС-а на текст је управо потврда да властити криминал и неспособност штите тако што себе поистовећују саРТРС-он. Покушавају приказати да ако оно буду ухваћени на дијелу да ће пропасти Српска. Чине све да Додик стане иза њих као што је стала Жељка. Жељка има разлог Додик нема, напротив ако се ријеши Драшка и Кума само добија, без обзира што их напада опозиција. Ако их похапси добит ће немјерљиве симпатије код бирача ,тим ће показати да је поново Велик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yалкин

22.07.2017 20:02

Сви који нису на мојој страни против су мене реце говедарица сацекај цовјеце кад побиједис све се бити како ти казес.

ОДГОВОРИТЕ