РУС - Видео: Томас Фибел - какав несрећник!

Да ли вам је сада јасно какав је то промашај Црвене звезде био? Зенитов високи узлет у Хабаровску и добар Манћинијев старт! Штета што рабона није прошла. . .  Тим из Санкт Петербурга убележио прва три бода.

Фудбал 16.07.2017 | 14:45
РУС - Видео: Томас Фибел - какав несрећник!
Какав је промашај Томас Фибел људи из Црвене звезде вероватно су знали оног момента када су га први пут видели на делу, али оно што је "одиграо" у црвено-белом дресу није ништа спрам данашње премијерне представе у новом шампионату Русије. 

Чини се да Француз на свих десетак утакмица заједно у Звезди није "бриљирао" као вечерас против московског ЦСКА у 1. колу Премијер лиге. Армејци су славили са 3:1 и Фибел је активно учествовао у постизању два гола гостујег тима. 

На све то, у неколико наврата током меча кичма му је била на великим испитима док је Џагоев изводио своје добро познате бициклице и "непрописно" заламао. Шалу на страну,Фибел је заиста ужасно отворио сезону и никога не би требало да изненади уколико већ од наредног кола не буде у стартних 11...

Код првог гола Виктора Васина тамнопути штопер био је тотално дезоријентисан. Скочио је тамо где лопшта није ишла и то је било 0:1. Његова је велика срећа што у 27. минуту није признат гол ЦСКА. У тој ситуацији сударио је са својим саиграчем, док код поготкаАлександра Головина заиста није могао ништа да уради.  

Армејци су трећи гол постигли преко Натха из пенала. Погађате, скривио га је Фибел...



На мечу Урал - Ростов (1:1) млади српски репрезентативац Доминик Динга играо је свих 90 минута, баш као и Раде Дугалић у поразу његовог Тосна од УФЕ - 0:1. 

Како ЦСКА, тако Зенит, а сада је на реду Спартак. Роберто Манћини је одлично почео свој нови тренерски поход на титулу, иако је Ска у Хабаровску пружио прилично добар отпор. На крају је Зенит ипак славио резултатом 2:0.

Евидентно је да Зенитовим играчима недостају утакмице „у ногама“ и рутина која ће бити од страшно великог значаја оног тренутка када се сезона буде зауктала. После мучних и готово негледљивих 45 минута уследио је далеко интересантнији други део игре који је донео два поготка, али и готово нестваран потез нападача домаћег састава Хуана Лескана, који је потпуно неочекивано пробао да матира Андреја Лунева рабоном! Уместо да затресе мрежу, лопта је погодила пречку, потом и стативу. Велика је штета што овај потез није прошао, јер бисмо одмах на старту првенства имали кандидата за гол сезоне. 



Све и да је овај спектакуларни хитац прошао, Зенит је већ имао предност у својим рукама, тако да је питање колико би гости морали да стрепе за победу. 

Први гол стигао је у 52. минуту утакмице, а стрелац је био Далер Кузјајев. А он је у игру ушао на почетку другог дела.

Целу дилему око тога ко ће узети три бода отклонио је Александар Кокорин у самом финишу утакмице. 





РУСИЈА - 1. КОЛО

Субота:
Урал - Ростов 1:1 (1:0)
/Димитров 41пен - Гатчан 60/

Анжи - ЦСКА 1:3 (0:1)
/Маркелов 64 - Васин 21, Головин 49, Натхо 79пен/

Тосно - УФА 0:1 (0:0)
/Сисуев 65/

Недеља:

СКА - Зенит 0:2 (0:0)
/Кузјајев 52, Кокорин 81/

16.30: Рубин - Краснодар
20.30: Ахмат Грозни - Амкар

Уторак:
18.30: Локомотива - Арсенал Тула
18.30: Динамо - Спартак

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар