Радоњић по одласку: Ово је моја одлука!

"Ово је моја одлука, чије доношење није било лако, па је самим тим било потребно време од завршетка сезоне како бих размислио", рекао је Дејан Радоњић у вечери када је Црвена звезда објавила да он више неће бити тренер.

Кошарка 16.07.2017 | 15:15
Радоњић по одласку: Ово је моја одлука!
Дејан Радоњић неће више бити тренер Кошаркашког клуба Црвена звезда.

Клуб је то ове суботе увече објавио, а трофејни тренер потврдио у изјави за наш портал.

"Ово је моја одлука, чије доношење није било лако, па је самим тим било потребно време од завршетка сезоне како бих размислио", рекао нам је Радоњић непосредно након што је Европом пронета вест о његовом одласку са клупе шампиона Србије.

"Хвала свима у клубу, председнику Човићу, члановима управе, најближим сарадницима, свим играчима са којима сам сарађивао, посебно навијачима на великој подршци коју су нам пружали. Сви они су уградили део себе у успехе које је Звезда остварила у претходном периоду и захваљујући којој се позиционирала у врх домаће, регионалне и европске кошарке", додао је млади тренер и нагласио:

"Претходне четири и по године остаће у мом најлепшем сећању и многе тренутке памтићу заувек. Куда год ме пут буде водио даље у каријери остаћу навијач Звезде, којој желим много победа и трофеја у годинама које долазе".

Дејан Радоњић водио је Црвену звезду од априла 2013. до краја те сезоне, а онда још пуне четири сезоне, током којих је стајао крај терена 326 пута и остварио 239 победа, освојио девет трофеја и одвео црвено-беле до четвртфинала Евролиге и полуфинала Еврокупа.

Велики број кошаркаша црвено-белих који су сарађивали са њим у међувремену постали су важни играчи у репрезентацији Србије која је у истом периоду играла финале Светског првенства, полуфинале Европског првенства и финале Олимпијских игара: Марко Симоновић, Никола Калинић, Стефан Јовић, Рашко Катић и Владимир Штимац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар