Гази Федерера и кад је на поду!

Бруталан савет легенде хрватског тениса земљаку уочи вимблдонског финала!

Тенис 16.07.2017 | 09:15
Гази Федерера и кад је на поду!
Горан Иванишевић одувек је био познат као човек који нема длаку на језику, и увек, али баш увек, без обзира на прилику и околности, каже оно што мисли. А након што се његов земљак, Хрват Марин Чилић пласирао у финале Вимблдона где га чека Роџер Федерер, Иванишевић га је посаветовао и то веома “пластично“.

Легендарни хрватски тенисер присетио се прошлогодишњег окршаја Чилића и Федерера у четвртфиналу Вимблдона када је овај први водио са 2:0 у сетовима и имао меч лопту, али је Швајцарац дошао до преокрета и победе.

“Поука тог меча је да Федерера, када је на поду, мораш да нагазиш, удараш, додатно га повредиш. Он је попут неког јунака из филма. Мораш да га убијеш и онда кад свеједно устане мораш поново да га убијеш и тако 77 пута током меча“, нагласио је први хрватски освајач гран слем турнира у изјави за енглеске медије.

Финални окршај мушког сингла на Вимблдону игра се у недељу. До сада су се Чилић и Федерер састајали седам пута, а Хрват има само једну победу и то пре три године у полуфиналу УС Опена. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар