Сахрана малог хероја: Бредли заувек...!

Велики мали навијач Сандерленда, шестогодишњи Бредли Лоуери изгубио је дугогодишњу борбу са раком. Хиљаде људи у дресовима Сандерленда чинило је поворку којом је мали херој испраћен на онај свет.

Фудбал 15.07.2017 | 19:45
Сахрана малог хероја: Бредли заувек...!
Опроштај од малог анђела – сахрањен Бредли Лоуери... Неколико хиљада људи одало је почаст трагично преминулом дечаку Бредлију Лоуерију, који је пре недељу дана изгубио битку са ужасним карциномом.

Фудбалски свет потресла је вест о малишану из из Сандерленда, великом навијачу "Црних мачака", редак облик рака који напада нервне ћелије дијагностикован је када је имао само годину и по дана. Бредли се јуначки борио са изузетно напорним и тешким терапијама, промењено је неколико метода лечења, али, нажалост, лека није било.

Бредли се јуначки борио са изузетно напорним и тешким терапијама, промењено је неколико метода лечења, али, нажалост, лека није било.

Неколико хиљада људи, у месту Блекхол Колири на северу Енглеске. обучени у дресовима Сандерленда са бројем шест и у костимима суперјунака, одало је последњу почаст маленом хероју.

Посебно је био потресен Џермејн Дефо, чувени нападач Сандерленда, а сада центарфор Борнмута, који је био јако близак са Бредлијем.

Некадашњи играч Сандерленда напустио је припреме Борнмута како би присуствовао сахрани маленог хероја, који је невероватном борбом освојио срца свих људи.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар