Илић: Ништа није немогуће! Илиев: Стиже појачање!

Капитен Партизана Саша Илић оптимиста је у вези са потенцијалним дуелом са Олимпијакосом у трећем колу квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 15.07.2017 | 21:15
Илић: Ништа није немогуће! Илиев: Стиже појачање!
Уколико црно-бели прођу Будућност у другој рунди, а у уторак ће у Подгорици да бране 2:0 из Београда, крајем јуна и почетком августа их опекује двомеч са највећим грчким тимом.

"Јесте тешко, али са Партизаном ништа није немогуће. Мени се свиђа што ћемо први меч да играмо у Београду, а реванш у Атини",рекао је Илић за "Вечерње новости".

Спортски директор Ивица Илиев најављује да ће се клуб појачати пред окршај са црвено-белим гигантом из Пиреја.

"После утакмице у Подгорици ћемо сигурно бити јачи. Прво, Леонардо ће бити спреман за 90 минута игре, а стићи ће још један играч. Спортски дух и морал налажу да се прво посветимо Будућности, па онда Олимпијакосу. Реално, то је убедљиво најјачи ривал кога смо могли да добијемо на жребу", рекао је Илиев.

Он је такође истакао оптимизам пред дуел са екипом која је скоро редовно учесник групне фазе Лиге шампиона.

"Не би требало да навијаче подсећам да смо ми у овој години већ једном били међу отписанима у трци за титулу или дуплу круну у Србији. Сви знамо како се та трка завршила. Са истим жаром и оптимизмом гледам на евентуални двомеч против Олимпијакоса", додао је директор Партизана.

Утакмице трећег кола квалификација за Лигу шампиона на програму су 25/26. јула и 1/2. августа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар